آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور:

هنوز اعضای کابینه دوازدهم نهایی نشده‌اند

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: لیست‌هایی که در فضای مجازی و مطبوعات منتشر می‌شود گمانه‌زنی و کارهای ژورنالیستی است، باید همه کمک کنیم آقای روحانی در فضای آرامی به بررسی اعضای کابینه بپردازد.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: لیست‌هایی که در فضای مجازی و مطبوعات منتشر می‌شود گمانه‌زنی و کارهای ژورنالیستی است، باید همه کمک کنیم آقای روحانی در فضای آرامی به بررسی اعضای کابینه بپردازد.

حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با فارس، درباره آخرین وضعیت کابینه دوازدهم اظهارداشت: تا الان آقای رئیس‌جمهور هنوز در حال بررسی است و نمی‌‌توان گفت اعضای کابینه دوازدهم نهایی شده‌اند.

وی تأکید کرد: لیست‌هایی که در فضای مجازی و مطبوعات منتشر می‌شود گمانه‌زنی و کارهای ژورنالیستی است، باید همه کمک کنیم آقای روحانی در فضای آرامی به بررسی اعضای کابینه بپردازد.

وی در پاسخ به این سؤال که برای روز تحلیف چه کسانی دعوت شده‌اند، گفت: میزبان روز تحلیف، مجلس است و دولت میهمان است. روز 14 مرداد مراسم تحلیف برگزار خواهد شد و اطلاعاتم درباره اینکه چه کسانی دعوت می‌شوند خیلی دقیق نیست و باید از مجلس سئوال شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.