آخرین خبرجزئیات برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران
3بازدید

یک سرکرده برجسته القاعده یمن خود را تسلیم کرد

منابع یمنی می‌گویند یک سرکرده برجسته القاعده در یمن خود را تسلیم نیروهای ویژه وابسته به ائتلاف عربستان کرده است.

منابع یمنی می‌گویند یک سرکرده برجسته القاعده در یمن خود را تسلیم نیروهای ویژه وابسته به ائتلاف عربستان کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، جلال الربیعی، فرمانده نیروهای ویژه یمنی وابسته به ائتلاف عربی در منطقه یافع در جنوب این کشور اعلام کرد که خالد عبدالنبی، فرمانده برجسته القاعده خود را تسلیم این نیروها کرده است.

وی گفت: نیروهایی که در این منطقه مستقر هستند خالد عبدالنبی را تحویل طرف‌های ذیربط خواهند داد تا اقدامات لازم را درباره او اتخاذ کنند.

الربیعی از بقیه فرماندهان القاعده نیز خواست خود را تسلیم نیروهای امنیتی کنند.

خالد عبدالنبی از مهم‌ترین فرماندهان القاعده در دوره اخیر بوده است. وی که به "ابوبصیر الیزیدی" معروف است پیشتر اداره شهر جعار را در دست داشت. او یکی از افرادی است که از سوی سازمان اطلاعات آمریکا تحت تعقیب است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.