آخرین خبرجمله معنادار ترانه علیدوستی در وداع با پدرش
1بازدید

خط و نشان "العبادی" برای ائتلاف آمریکا

نخست‎وزیر عراق در پی حملات ائتلاف آمریکایی به مواضع الحشد الشعبی در مرزهای عراق و سوریه اعلام کرد که ائتلاف بین‎المللی به رهبری آمریکا این اختیار را ندارد که حملات خود را بدون موافقت بغداد انجام دهد.

 نخست‎وزیر عراق در پی حملات ائتلاف آمریکایی به مواضع الحشد الشعبی در مرزهای عراق و سوریه اعلام کرد که ائتلاف بین‎المللی به رهبری آمریکا این اختیار را ندارد که حملات خود را بدون موافقت بغداد انجام دهد.

به گزارش فارس، «حیدر العبادی» نخست وزیر عراق با تعیین زمان برنامه‌های نظامی برای آزادسازی بقیه اراضی اشغال شده توسط داعش موافقت کرد.

نخست وزیر عراق تاکید کرد که نیروهای عراقی در مبارزه با تروریست‌ها در داخل مرزهای عراق هیچ گونه خط قرمزی ندارند.

به گزارش شبکه خبری السومریه نیوز، العبادی در واکنش به حملات ائتلاف آمریکایی به مواضع الحشد الشعبی در مرزهای عراق و سوریه اعلام کرد که ائتلاف بین‎المللی به مدیریت آمریکا بدون موافقت بغداد، مجوز انجام حملات را ندارد.

گردان سیدالشهداء وابسته به الحشد الشعبی روز گذشته در بیانیه‎ای از حمله جنگنده‌های آمریکایی به نیروهای این گردان در مرزهای عراق و سوریه خبر داد.

گردان «سیدالشهداء» وابسته به الحشد الشعبی در بیانیه‎ای اعلام کرد که نیروهای آمریکایی صبح روز دوشنبه پایگاه‌های گردان‌ سیدالشهداء را در مرزهای عراق و سوریه هدف حملات توپخانه‎ای خود قرار دادند که به دنبال آن تعداد زیادی شهید و یا مجروح شدند.

این در حالی است که سخنگوی ائتلاف آمریکایی در عراق هدف قرار دادن مواضع نیروهای گردان «سیدالشهداء» وابسته به الحشد الشعبی در مرزهای عراق و سوریه را تائید نکرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.