رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبردموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان دو لبه یک قیچی‌اند / برای تغییر دکترین هسته‌ای آماده قانون‌گذاری هستیم
1بازدید
۰

کشتی قهرمانی جهان/گرایی پشت دیوار آلمان ماند

در وزن 71 کیلوگرم رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان در پاریس محمدعلی گرایی نتوانست به نیمه نهایی برسد.

به گزارش تابناک ورزشی، گرایی پس از استراحت در دور اول، در دور دوم به مصاف شماگی بولکوادزه، دارنده مدال برنز المپیک از گرجستان رفت که با نتیجه 3 بر 2 به پیروزی رسید. این حریف گرجستانی در المپیک 2016 ریو موفق به شکست امید نوروزی در وزن 66 کیلوگرم شده بود. 

وی در دور سوم نیز با ارائه یکی کشتی زیبا و برتر با نتیجه قاطعانه 7 بر یک اِوریک نیکوغوسیان از فرانسه را شکست داد و راهی یک‌چهارم نهایی شد. وی در این مرحله با فرانک استابلر قهرمان 2015 جهان در وزن 66 کیلوگرم از آلمان کشتی گرفت و با نتیجه 6 بر 3 مغلوب شد و از حضور در نیمه نهایی باز ماند.

در این وزن 37 کشتی‌گیر حضور دارند و با توجه به سیستم رنکینگ بالینت کورپاسی، قهرمان جهان و نفر اول رنکینگ از مجارستان در بالای جدول استراحت می‌کند و در پائین جدول نیز پاول لیاح، نفر چهارم سیستم رنکینگ با توجه به نبود کشتی‌گیران رتبه 2 و 3 با قرعه استراحت روبرو است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.