آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
2بازدید

انفجار گاز در کرج با 8 مصدوم

رئیس روابط عمومی سازمان آتش نشانی کرج اعلام کرد که براثر انفجار گازدریک ساختمان مسکونی 7 طبقه در حسن آباد بالا کرج 8 نفر مصدوم شدند.

رئیس روابط عمومی سازمان آتش نشانی کرج اعلام کرد که براثر انفجار گازدریک ساختمان مسکونی 7 طبقه در حسن آباد بالا کرج 8 نفر مصدوم شدند.

سید جواد موسوی لحظاتی پیش در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت : این حادثه عصر امروز دوشنبه در طبقه پنجم یک ساختمان در منطقه حسن آباد کرج رخ داد که علاوه بر یک واحد مسکونی در طبقه پنجم این ساختمان ، یک واحد مسکونی نیز درطبقه پنجم ساختمان همجوار در آتش سوختند.

وی گفت: 8 مصدوم حادثه در اختیار مرکز فوریت های پزشکی البرز قرار گرفتند که 6 نفر آنان به صورت سرپایی مداوا و 2 نفر به بیمارستان انتقال یافتند.

موسوی اظهار داشت: علت حادثه توسط ماموران آتش نشانی در دست بررسی است .
به گفته شاهدان عینی ،صدای انفجار پیش از آتش سوزی باعث شکستن شیشه های برخی ساختمان های خیابان شادی در حسن آباد بالای کرج شد.
 
باریک بودن معابر منتهی به محل حادثه سبب ه سختی ورود آتش نشانان به محل حادثه شد.
منطقه حسن آباد بالا در کرج یکی از سکونتگاه های غیر رسمی این کلانشهر است که به علت ساخت وسازهای غیر مجاز واحدهای مسکونی آن فاقد ایمنی هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.