رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکشف لاشه یک نهنگ بزرگ در ساحل غربی کیش
2بازدید
۹۱

نطق صريح مطهري در مجلس:

بازداشت شدگانی که تخریب اموال عمومی نکرده اند‌ آزاد و دادگاه متهمان كهريزك برگزار شود + صوت

مجلس سه تغییر و اصلاح مهم در این لایحه انجام داد که آثار منفی آن را به حداقل می رساند: نخست ملایم کردن شیب واقعی کردن قیمت‌ها، دوم ممانعت از طبقاتی شدن جامعه و اجرای عدالت به روش سوسیالیستی و ... متأسفانه آثار وقایع پیش و پس از انتخابات هنوز باقی است و وجدان بخشی از جامعه آرام نگرفته است. علت آن، افراط‌گری بخشی از هر دو طرف ماجرا و ... از آقای مشایی تقاضا داریم وارد معقولات نشوند و در مسائلی که در تخصصشان نیست، اظهار نظر نفرمایند.

بازداشت شدگانی که تخریب اموال عمومی نکرده اند‌ آزاد و دادگاه متهمان كهريزك برگزار شود + صوت
علي مطهري نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي، در نطق ميان دستور امروز مجلس، انتقاداتي صريح درباره مسائل روز جامعه، از جمله مسائل سياسي و اجتماعي كشور بيان كرد.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، مطهري در اين نطق، درباره لايحه هدفمند كردن يارانه‌ها، حوادث پس از انتخابات، متهمان بازداشتگاه كهريزك، مسأله ارسال سوخت اورانيوم به خارج از كشور و شيعه كشي وهابيان سخن گفت.

دکتر علی مطهري در اين نطق، با اشاره به اعتماد نمايندگان مجلس به دولت اظهار داشت: دولت بايد به نمايندگان اعتماد كرده و خواسته‌هاي خارج از قانون اساسي و آيين‌نامه مجلس از نمايندگان نداشته باشند.

وی با تأكيد بر آزاد شدن زندانيان حوادث پس از انتخابات، برگزاري دادگاه و برخورد با عاملان وقايع بازداشتگاه كهريك، كوي دانشگاه و مجتمع سبحان را خواستار شد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به مسائل مطروحه پيرامون تأمين سوخت هسته‌اي كشورمان گفت: مطلب سوم، مسأله انرژی هسته‌ای است و پافشاری طرف غربی بر خارج شدن اورانیوم 5/3 درصد غنی‌شده از ایران و مبادله آن با سوخت رآکتور اتمی، در حالی که آنها بنا بر مقررات، موظفند سوخت مورد نیاز ایران را تأمین کنند، مشکوک به نظر می‌رسد و خوشبختانه دولت، پس از ساده‌انگاری اولیه، راه خود را اصلاح کرد.

ایشان در بخش ديگري از سخنان خود، با انتقاد از كشتار شيعيان در يمن به دولت يمن و عربستان هشدار داد.

مطهري همچنين با اشاره به اظهارات اخير مشايي گفت: مطلب پنجم، افاضات جدید آقای اسفندیار مشایی است که فرموده‌‌اند، خدا نمی‌تواند محور وحدت انسان‌ها باشد، زیرا به تعداد انسان‌ها خدا داریم. تضاد این سخن با تعلیمات اسلامی آشکار است. از آقای مشایی تقاضا داریم وارد معقولات نشوند و در مسائلی که در تخصصشان نیست، اظهار نظر نفرمایند.
نماينده مردم تهران در پايان، دولت و شهرداري را به همدلي براي حل مشكل مترو و ترافيك تهران دعوت كرد.

شايان ذكر است، متن كامل نطق علي مطهري به اين شرح است:

بسم الله الرحمن الرحيم

پیشاپیش سالروز رحلت مرحوم علامه‌ طباطبایی و مرحوم استاد محمد تقی جعفری را به ملت شریف ایران، نمایندگان محترم و رهبر گرامی انقلاب اسلامی تسلیت عرض می‌کنم.

از رئیس‌جمهور محترم به خاطر حضور فعال در اجلاس کشورهای اسلامی در ترکیه و ارایه پیشنهادهای مؤثر به ویژه تشکیل بازار مشترک اسلامی و تأکید بر اقتصاد اسلامی و مبارزه با نظام ربوی حاکم بر اقتصاد سرمایه‌داری تشکر می‌کنم. همین طور از ریاست محترم مجلس شورای اسلامی به خاطر سفر پرکار و مؤثر به عراق سپاسگزارم.

نکاتی را به عرض می‌رسانم: خوشبختانه لایحه هدفمند کردن یارانه‌‌ها  گام‌های آخر را برای قانون شدن برمی‌دارد. همه می‌دانیم که در واقع، این طرح یک انقلاب اقتصادی است و بدون همدلی و همکاری دولت و مجلس، بلکه هر سه قوه به درستی پیاده نمی‌شود. مجلس سه تغییر و اصلاح مهم در این لایحه انجام داد که آثار منفی آن را به حداقل می رساند: نخست ملایم کردن شیب واقعی کردن قیمت‌ها، دوم ممانعت از طبقاتی شدن جامعه و اجرای عدالت به روش سوسیالیستی و سوم حذف صندوق ویژه یارانه‌ها که خارج از نظارت دیوان محاسبات باشد.

از دولت محترم می‌خواهیم که بر تاسیس صندوق ویژه و هزینه کردن درآمد حاصل از افزایش قیمت‌ها، خارج از قانون بودجه سالانه اصرار نورزد و همان گونه که رئیس‌جمهور محترم از مجلس خواستند که به دولت اعتماد داشته باشد ما نیز از دولت می‌خواهیم که به مجلس اعتماد داشته باشد و تقاضایی بیرون از چهارچوب قانون اساسی و آیین‌نامه داخلی مجلس نداشته باشد و به دنبال راهکارهای غیرقانونی نباشد، زیرا نمایندگان قسم خورده‌اند که برخلاق قانون اساسی مجلس رفتار نکنند و از حقوق مردم دفاع نمایند.

نکته مهم در باب هدفمند کردن یارانه‌‌ها و ایجاد عدالت اقتصادی این است که ما باید این کار را در قالب اسلامی و با پشتوانه اخلاق و معنویت و برادری ایمانی و اخوت اسلامی انجام دهیم، به گونه‌ای که بسیاری از اغنیا داوطلبانه و برای کمک به برادران ایمانی خود از دریافت یارانه‌ها خودداری کنند و فضای دوستی و محبت میان طبقات گوناگون و میان غنی و فقیر حاکم باشد و هرگز به دنبال روش سوسیالیستی که دولت به زور از غنی بگیرد و به فقیر بدهد، نباشیم.

جامعه ایده‌آل اسلامی به تعبیر امام صادق (ع)، جامعه‌ای است که در آن هر فردی هنگام نیاز، دست در جیب برادر مؤمن خود برد و پس از رفع احتیاج به ‌اطلاع او برساند و او هیچ ناراحت نشود، بلکه خوشحال شود.

متأسفانه آثار وقایع پیش و پس از انتخابات هنوز باقی است و وجدان بخشی از جامعه آرام نگرفته است. علت آن، افراط‌گری بخشی از هر دو طرف ماجرا و بی‌توجهی به اجرای عدالت و قضاوت همراه با تعصب و رعایت نکردن انصاف است. هیچ چیزی مانند عدالت، جامعه را راضی نگه نمی‌دارد. به تعبیر امام علی (ع)، عدالت هر چیزی را جای خود قرار می‌دهد و اداره کننده عموم است و همه در آن می‌گنجند، زیرا هر کس احساس می‌کند حق خود را دریافت کرده است. دو طرف این ماجرا، تقصیرات و اشتباهاتی داشته‌اند، هرچند اینجانب سهم طرف مغلوب را بیشتر می‌دانم و بر این باورم که به تعبیر رهبر گرانقدرمان، ظلم بزرگتر را آنها انجام دادند. لازم است : - هر دو طرف از مردم عذرخواهی کنند و در صورت استنکاف، قوه قضاییه به عنوان مدعی‌العموم به اتهامات آنان رسیدگی کند.



ـ بازداشت شدگان وقایع اخیر در اسرع وقت آزاد شوند، مگر کسانی که دست به تخریب اماکن و اموال عمومی زده‌اند.
ـ دادگاه متهمان حوادث بازداشتگاه کهریزک، کوی دانشگاه و مجتمع مسکونی سبحان هر چه زودتر برگزار شود.

به تازگی آیت‌الله مکارم شیرازی، مرجع بزرگوار تقلید، بر دو موضوع اخیر تأکید کردند. در این صورت این فتنه مانند یخی که آب شود، محو خواهد شد و کشور با سرعت بیشتری به کار و تولید و عمران و آبادانی خواهد پرداخت. در این میان، نقش قوه قضاییه در نابودی این فتنه تعیین کننده است و باید با حفظ استقلال خود، به فشارهایی که از سوی برخی نهادهای امنیتی بر آن وارد می‌شود، ترتیب اثر ندهد.

مطلب سوم، مسأله انرژی هسته‌ای است . پافشاری طرف غربی بر خارج شدن اورانیوم 5/3 درصد غنی‌شده از ایران و مبادله آن با سوخت رآکنور اتمی، در حالی که آنها بنا بر مقررات، موظفند سوخت مورد نیاز ایران را تأمین کنند، مشکوک به نظر می‌رسد و خوشبختانه دولت، پس از ساده‌انگاری اولیه، راه خود را اصلاح کرد.

آمریکایی‌ها مایلند پیوندی میان مسأله انرژی هسته‌ای و رابطه با آمریکا برقرار کنند. دولت باید به هوش باشد که فریب آنها را نخورد و رهنمودهای صائب رهبری را فرا روی خود قرار دهد و به بهانه های گوناگون از خود اشتیاق نشان ندهد. آنها با اصل انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی مخالفند. فرضا مسأله انرژی هسته‌ای حل شود، مسأله دیگری را بهانه می‌کنند،‌ زیرا آنان با اسلام به عنوان یک راه و سبک زندگی در برابر سبک غربی مخالفند و با آرمان‌گرایی و داعیه جهانی اسلام و مبارزه جمهوری اسلامی با صهیونیسم مخالفند و از قضا، امروز برای تحقق طرح صلح عربی و پایمال کردن حقوق مردم فلسطین به شدت به حمایت و دست‌کم سکوت ایران نیازمندند. فرضا برقراری رابطه با آمریکا به سود کشور و انقلاب باشد، هم‌اکنون از نظر عدم تحقق تغییر واقعی در خط مشی آمریکا و از نظر شرایط جهانی به ویژه خاورمیانه، وقت مناسبی نیست.

مطلب چهارم، عملکرد دولت عربستان سعودی در یمن است که در واقع وارد جنگ با بخشی از مردم مسلمان این کشور شده و از مرزهای آن گذر کرده است.

رهبران عربستان سعودی که خود را خادم‌الحرمین می‌دانند، نباید عامل تفرقه و ظلم و تجاوز و کشتار میان مسلمین باشند. فجایعی که با حمایت آنها در عراق و افغانستان و پاکستان انجام می‌شود، کم بود که ‌اکنون به کشتار مردم مسلمان یمن پرداخته‌اند. شما که عربیت و ناسیونالیسم عربی را بیشتر از اسلام قبول دارید، با چه منطقی دست به کشتار برادران عرب خود زده‌ و همکار و همراه اسرائیل شده‌اید؟ به سران سعودی که هنوز دیه شهدای مکه مکرمه را بدهکارند، هشدار می‌دهیم که اگر خشم مسلمانان جهان شعله‌ور شود، در این آتش خواهند سوخت.

مطلب پنجم، افاضات جدید آقای اسفندیار مشایی است که فرموده‌‌اند خدا نمی‌تواند محور وحدت انسان‌ها باشد، زیرا به تعداد انسان‌ها خدا داریم. تصاد این سخن با تعلیمات اسلامی آشکار است. از آقای مشایی تقاضا داریم وارد معقولات نشوند و در مسائلی که در تخصصشان نیست، اظهار نظر نفرمایند.

مطلب آخر این که متروی تهران را باید یک پروژه ملی بدانیم، زیرا در کل کشور اثرگذار است. حل مشکل ترافیک تهران که به وضع وحشتناکی رسیده و موجب اتلاف ساعت‌ها وقت مردم و میلیاردها تومان حامی انرژی است، تنها با تکمیل هفت خط مترو امکان پذیر است. از دولت و شهرداری می‌خواهیم با همدلی، این مهم را به سرانجام رسانند و گرایش‌های سیاسی را در آن دخالت ندهند. خدا کند این خبر راست، دروغ باشد که برخی مقامات دولتی گفته‌اند هرچه به مترو کمک کنیم به نام هاشمی تمام خواهد شد! این آغاز لغزش و دور شدن از خلوص نیت است. به تعبیر شهید آیت‌الله مطهری، یک انقلاب مذهبی اگر اخلاص خود را از دست بدهد، زود از بین می‌رود.

والسلام


دانلود
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۶:۵۰

ما به آقای مطهری هم ارادت داریم ولی کاملا واضح است که فرزند شهید مطهری بودن به معنی خود شهید مطهری بودن نیست و این حق ماست که خیلی از مواضع ایشان را قبول نداشته باشیم
در مورد دستگیرشدگان هم مثل اینکه ملت یک چیزی هم به این آشوبگران بدهکارند. طبق منطق ایشان اگر بنده یک عده ای را فرستادم که خودرو و ممتلکات ایشان را از بین ببرند و مخربین فیزیکی هم آنقدر زرنگ باشند که دستگیر نشوند حتی اگر مشخص شد که بنده پشت این اعمال بوده ام ایشان حق هیچگونه شکایتی را ندارند چون من شخصا چیزی از ایشان خراب نکرده و صرفا هماهنگ کننده بوده ام!!
در مورد مشایی هم بی انصافی کرده اندو با اینکه خودم در مورد مشایی موضع دارم با این حال سخنان اخیر ایشان هیچ مشکلی نداشته و آقای مطهری بهتر است درست سخنان مشایی را مطالعه کنند نه اینکه تیتر روزنامه ها را ببینند و موضعگیری کنند

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۴:۵۷

مطهری جان ممنون ولی من دو سوال دارم:
1- کی مناظرات را داغ کرد یعنی کی این موضوع را شروع کرد و به خیلی ها تهمت زد
2- کی مردم رو خس و خاشاک خواند
تحریک یعنی این:
حالا جرم کی سنگین تر هست.
ولی بازم ممنون از مطهری و تابناکی که نظرامون براش آب نک هم نیس ما وقت می زاریم می نویسیم و تابناک به ما بی حرمتی می کند و نظرامونو نمی زاره ولی بازم تابناک رسانه خوبی هست حداقل در عصر سانسور..........

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۴:۴۳

خوشم مياد خيلي مردي حقا كه فرزند خلف آن پدر بزرگواري مخالف نقد كردن هنر است احسنت

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۴:۴۱

حرفهاي شما خريدار ندارد اگر زياد پافشاري كني به سرنوشت پدر دچار ميشوي هرچند افتخار بزرگي است

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۴:۱۳

چنان پدر آزاده ای را چنین پسری باید و سزد

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۳:۴۸

شما خوب مي دانيد كه با متخلفين نه تنها برخورد نمي شود بلكه با جايزه هم مي دهند ولي با معترضين بي گناه با شدت هم برخورد مي كنند پس خودتان را با اين صحبت هاخسته نكنيد

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۳:۳۶

با نظر ایشان در مورد مشایی موافق نیستم همه باید حق اظهار نظر داشته باشند حتی اگر با نظرات رسمی و مورد قبول اکثریت در تضاد باشد. هیچ کسی هم نباید فکر کند که حق دارد که برای بقیه تعیین تکلیف کند که در مورد چه چیزی حرف بزنند یا به حرفهای چه کسی گوش دهند. آقای مطهری می تواند دلیل بیاورد که وحدت بر محور خدا امکان پذیر است ولی مشایی هم می تواند عقیده اش را بیان کند. شنوندگان در مورد قابل پذیرش بودن هر یک از این نظرات تصمیم خواهند گرفت. محدود شدن آزادی بیان منشا تمام انحرافاتی است که در ایران امروز اتفاق افتاده اند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۱:۵۵

چرا فقط نطق های جناب علی آقا مطهری برای تابناک جذاب است و از تمام نمایندگان فقط نطق ایشان در تابناک بازتاب پیدا میکند !

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۱:۴۴

درود بر استاد مطهری.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۱:۴۳

این سناریوی جدید قدیمیه : داداش....

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۱:۴۰

عکس تابناک هوشمندانه است و تلمیحی به لاریجانی دارد که آنچه او باید می گفت را مطهری گفت...

اما خواسته های مطهری به نطر من خواسته های قشری است که به او رأی داده اند و خواسته های تمام مردم ایران نیست...

اگر مقصورتان این است که با چنین نطق هایی، آزادی به ایران بازگشته است باید گفت که هنوز بزرگان بسیاری در همین تریبون ملت اجاز سخن ندارند و با این نمایش های مقطعی و کنترل شده نمی توان آزادی را به مردم تلقین کرد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۱:۱۹

همینگونه ازاد مرد بمان .کوته فکران تورا هم برنمی تابند خدا نگهدارت باد

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۱:۱۷

این چه حرفی است که باید زندانیان اغتشاشات آزاد شوند انها بعلت نا امنی و آتش زدن اموال مردم وسد کردن راه مردم بدون مجوز بایستی محاکمه ومجازات شوند اگر مجازات نشوند فردا جلوی ماشین شما را می گیرند و هتک حرمت شمارا خواهنکرد شما از اوباش واراذل حمایت می کنید؟ چرا

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۱:۱۶

درود بر فرزند بزرگوار عالم اسلام،شهيد بزرگوار اسلام،شهيد والا مقام،حضرت آيت الله مطهري،درود و سلام ملت بزرگوار ايران بر فرزند انديشمند و صالح شهيد مطهري،جناب آقاي مطهري.ايران هرگز مواضع شما را فراموش نخواهد كرد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۱:۱۶

جناب آقای مطهری، نوشتار شما باعث شد شما را هم شناختیم! ! عزیز شما دیگه چرا؟ کی بیشتر مقصر بود؟ کسی که آش رو پخت یا آن کسی که آش خاله رو به خوردش دادن؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۱:۱۳

Salam
Man Yeki Mokhlese Agyee Motahari hastam
Mesle Pedar Shahideshan Sharaf wa Mardanegi darand..

Afsous ke Chenin afradi dar Jayegahayee kilidi barayee Tasmimgirihayee kalan garar nagerefteand?

Khoda Yareshan baad
Yek Basiji az Alman

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۱:۱۲

خدا با ائمه اطهار محشورت کنه که حداقل شما افراد فهمیدید این رحیم مشایی چه .....روحه پدرت شاد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۱:۰۹

بنظرمن خودآقايمطهري هم بايدازاظهارنظرهاي تندوسياسي خودش پرهيزنمايد

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۱:۰۲

به امید روزی که امکان ابراز نظر برای اونایی که نظرشون اینکه طرف غالب ظلم بیشتری کرده فراهم بشه (فقط ابراز نظر)

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۰:۵۹

خیلی انصاف به خرج دادید و طرف غالب را گرفتید! هنر فرمودید.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۰:۴۳

آقا این جملات همش منطقی و از روی دلسوزی وخارج از بازیهای سیاسی و ....می باشد به همین دلیل هم به دل می نشیند از مسئولین تقاضامندیم اینگونه بیندیشند و اینگونه عمل کنند تا مشکلات حل شود تا کی این ملت اسیر بازیهای سیاسی و جاه طلبی برخی باید باشد

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۰:۴۱

مردم بداشتن چنین نماینده ای افتخار میکنند .حرف حق را می زند حتی با بجان خریدن بهای آن (ازجمله خطر اعمال رد صلاحیت درانتخابات اتی مجلس ). البته از فرزند استاد شهید مطهری جز این انتظار نمی رود .

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۰:۳۶

اين مطهري شجاعت مرحوم پدرش را كم دارد.
درود بيكران بر روان پاك آن يگانه مطهر.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۰:۳۴

ایشان چگونه خود را محق میداند که به جای همه تصمیم بگیرد تا حالا دولت کم بود به جای قاضی هم تصمیم میگیرد که «باید آزاد شود» . واقعا که ...

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۰:۳۲

مطهری زنده است

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۰:۳۲

ثبت نکردن نظرات مخالفان از نشانه های بی انصافی است.در عملکرد خود تغییر دهید.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۰:۳۱

با وجودی که اصلاح طلب هستم
ایشان را نماینده واقعی می دانم
هر چند با بخش کوچکی از گفته هاشون مخالفم
از دیدگاه من دولتی ها مقصرتر هستند

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۰:۲۵

آقای مطهری شما در مقامی نیستید که در باره آزادی زندانیان نظر دهید.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۱۰:۱۹

چقدر ايشان بي‌طرف و بدون حب و بغض برخورد مي‌كنه. هم خوبي‌ها رو خوب‌ مي‌گه هم بدي‌ها رو بد ميگه.
كاش بقيه از ايشان ياد بگيرند.
چه اين طرفي ها چه اون‌طرفي‌ها
چه تابــــــــــــــناكــــــــــــــــــي هـــــــــآ

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۹:۵۲

هر چند كامنت‌هاي اينجا به گوش دكتر مطهري نمي‌رسه ولي جا داره ازشون تشكر كنيم. بابت اين همه دلسوزي و مردم‌دوستي بدون حب و بغض
علي آقا دم شما گرم

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۹:۴۹

خدا رحمت کند . روح پدر ت شاد. اگر حکمیت نباشد همه ما ( کشور )ضرر می بیند.شماها بیشترین مسئولیت را دارید پس سکوت جایز نیست.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۹:۴۱

من يك اصلاح طلب و از جنبش سبز هستم ولي واقعا از افكار امثال مطهري - قاليباف- رضايي حمايت مي كنند .با اينكه اصول گرا هستند ولي انصافا ادمهاي منطقي هستند . افراطي گري ندارند .نياز جامعه ما حضور چنين افرادي در راس امور هست .ولي افسوس و صد افسوس ......

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۹:۳۵

ایشان حرفهای نسبتاً خوبی زدند ولی مشکل این است که دولت هیچ حقی برای مخالفان خود قائل نیست و آنها هیچ تریبون رسمی برای بیان خواسته های خود ندارند و به همین دلیل به اقداماتی رو می آورند که غیرقانونی بنظر میرسد چون چاره ای جز این ندارند.شخصاً امید کمی دارم که بحران داخلی با راه حلی که طرفین به آن راضی باشند ، پایان یابد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۹:۳۱

پس جناب آقای مطهری برای دستگاه قضا هم تعیین تکلیف می کنند !

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۹:۲۲

باز هم درود بر تو ای زاده خلف شهید مطهری!

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۹:۲۲

اقای مطهری هم شد قاضی!!و دستگاه قضا هم مستقل

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۹:۲۱

خدا پدرت رو رحمت کند.
واقعا ثابت کردی مرد روزهای سخت هستی.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۹:۱۷

شما از حق مردمي كه به خيابانها امده بودند و حقشان را مي خواستند دفاع كرديد روح پدرتان شاد باد

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۹:۱۱

ایشان نئو اصلاح طلب است؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۹:۱۰

از آقاي مطهري مي خواهيم كه در مقولاتي مانند مترو كه تخصص ايشان نيست وارد نشوند!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۹:۰۷

درود بر مطهری عزیز که حق می گوید و حق میجوید.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۹:۰۳

البته که ایشان در خصوص تمامی موارد سخنرانی عالم ودانشمند و مطلع می باشند راستی چرا هیچ صحبتی از محاکمه سران فتنه ودر خصوص تهمتهای وارده به نظام نمی کنند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۹:۰۳

احتمالا فاتحه مترو را هم باید خواند. بقیه مشکلات که همه حل شدند، مونده این مترو که با دخالت رئیس جمهور بسیار محترم قراره با 3 سوت حل بشه.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۸:۵۹

روح پدرم شاد که میگفت فرزند مرا هیچ نیاموز به جز عشق / درود بر مطهری

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۸:۵۹

با سلام به مردم شریف و سبز ایران

ز نیرو بود مرد را راستی
ز سستی کژی زاید و کاستی

نیروی آقای دکتر علی مطهری از پدر پاکی چون شهید مرتضی مطهری
است.

خدایا توفیق و یاریت را به مسئولان اینچنینی برسان.

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۸:۴۴

ببينم ايشان بجاي همه دستگاهها تصميم گيري مي كند . البته از اينكه براي حل مشكلات مردم حوزه انتخابيه خود با هر دليل و منطقي دفاع مي كند جاي تقدير دارد .
اما بايد قبول كنيم كه طبق فرمايشات رئيس جمهور حق تهران به اندازه تهران است و نه بيش از آن . درغير اينصورت ساير شهرهاي كشور بايد چكار كنند غير از مهاجرت به نهران و افزايش مشكلات مردم آن

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۸:۳۴

واقعا به حق فرمودي و به حق
ملت ايران عاقل است
ملت ايران هوشياراست
ملت ايران آگاه است
اگربگذارندبگذارندبگذارند كه نميگذارند
مابايد به ايراني بودنمان افتخار كنيم
ماتمدن داشتيم ومتمدن بوديم

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۸:۱۵

از برادر بزرگوار جناب آقاي دكتر مطهري متشكريم كه هميشه دنبال حق هستند به حق فرزند استاد شهيد اند خداوند ايشان را حفظ كند

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۸:۱۲

اقای مطهری بعضی از حرفهایت بودار است ولی بنظر می رسد آدم بدی نباشید و در انتخابات اشتباهات زیادی داشتید انشاء الله جبران کنید
موفق باشید

ناشناس۱۳۸۸/۰۸/۲۱ ۰۸:۰۵

درود خدا بر استاد شهيد مرتضي مطهري كه چنين فرزندي را تربيت نموده اند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.