آخرین خبریک نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز سوخت
1بازدید

چگونگی اعتراض به نتایج کنکور سال ۹۶

 مشاور عالی سازمان سنجش کشور در رابطه با نحوه اعتراض داوطلبان به نتایج کنکور سراسری سال ۹۶ توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش میزان، حسین توکلی گفت: داوطلبان شرکت کننده در کنکور سراسری سال ۹۶ پس از دریافت کارنامه نتایج ن‌هایی خود در صورتی که در رابطه با مندرجات کارنامه و یا انتخاب رشته شان سئوال داشته باشند می‌توانند تا روز ۲۰ ماه از طریق سایت سازمان سنجش سوال و یا اعتراض خود را مطرح کنند.

وی افزود: کارنامه نتیجه نهایی برای تمام داوطلبان شرکت کننده در کنکور سراسری تهیه شده و این کارنامه شامل رتبه داوطلب است.

مشاورعالی سازمان سنجش کشور با اشاره به تهیه کارنامه علمی برای هر یک از داوطلبانی که فرم انتخاب رشته اینترنتی را تکمیل کرده اند اظهارکرد: داوطلبانی که فرم انتخاب رشته را تکمیل کرده، اما پذیرفته نشده اند می‌توانند کارنامه علمی، شامل رتبه داوطلب در هر یک از کد رشته‌های انتخابی و بین متقاضیان کد رشته و همچنین سهمیه مربوط با توجه به نمره کل و رتبه آخرین نفر پذیرفته شده را مشاهده کنند.

توکلی ادامه داد: این اطلاعات از روز سه شنبه ۲۸ شهریور ماه به روی سایت سازمان سنجش کشور قرار می‌گیرد.

وی در خصوص چگونگی نحوه اعتراض داوطلبان خاطرنشان کرد: داوطلبان می‌توانند پس از دریافت کارنامه نتایج نهایی در صورتی که در رابطه با مندرجات کارنامه و یا انتخاب رشته خود سوال یا اعتراضی داشته باشند روز ۲۰ مهر ماه ۹۶ از طریق سیستم پاسخگویی اینترنتی سایت سازمان سنجش نسبت به دریافت پاسخ اقدام کنند.

مشاور عالی سازمان سنجش کشور اذعان کرد: همچنین هر یک از داوطبان می‌توانند با شماره تلفن ۴۲۱۶۳-۰۲۱ تماس گرفته و سوالات خود را مطرح کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی رضا۱۳۹۶/۰۶/۲۷ ۰۹:۳۷

چرا اجازه نمیدین بخش خصوصی با رعایت استاندارد های وزارت بهداشت وارد بخش آموزش پزشکی بشه تا همه پول و سرمایه برای تحصیل از کشور خارج نشه؟؟؟؟
چرا جونایِ ما باید برن تو کشور های دیگه درس بخون؟؟؟؟

مریم سیاح۱۳۹۶/۰۶/۲۶ ۲۳:۱۵

بنده بارتبه چهار هزار شبانه قبول شدم درحالی که دوستان من با رتبه خیلی بیشتر روزانه قزوین قبول شدند و سهمیه من رو زدن بومی برای رشت درحالی که من شهر وبومیه قزوین هستم لطفا پاسخگو باشید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.