رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرعکس: تولو-تولو؛ نگین پنهان اکوتوریسم در شمال نیجریه
2بازدید
۰

در پانصد و نهمین «ساعت صفر» خواهید شنید؛

آیا همه مردان وزیر، اصلح هستند؟/ بازی‌های نوستالژیک بچه‌های قدیم/ موسیقی ایران را هر جای دنیا بگذارید اسلحه‌شان را زمین می‌گذارند

آیا همه مردان وزیر، اصلح هستند؟

«ساعت صفر» زمانی است برای شنیدن ناشنیده ها. «ساعت صفر» برای کسانی است که وقت خواندن ندارند، ولی وقت شنیدن دارند و علاقه دارند ناشنیده هایی دیگری همچون: آیا شما هم عملی هستید؟؛ دخترها عاشق گلزار می‌شوند، سبیل کلفت‌ها عاشق من!؛ را بشنوند.

آیا همه مردان وزیر، اصلح هستند؟/ بازی‌های نوستالژیک بچه‌های قدیم/ موسیقی ایران را هر جای دنیا بگذارید اسلحه‌شان را زمین می‌گذارند
«اخبار جذاب و مهم چه اخباری بودند؟ خبرسازان چه کسانی بودند؟ چگونه باید در کمترین زمان، ناشنیده ها را شنید؟» ؛ این ها سؤالاتی است که تابناک در نظر دارد با راه اندازی بخش تازه ای به نام «ساعت صفر» به آنها پاسخ دهد. این بخش یک بسته صوتی خبری شامل مهمترین و جذاب ترین اخبار است.

سعی بر این است در این بسته صوتی، اخباری که کمتر بیان می شوند یا اصلا بیان نمی شوند و مورد توجه قرار نمی گیرند، در بیانی تازه و در کمترین زمان و با تحلیلی متفاوت به مخاطبان ارائه شود. «تابناک» ضمن تشکر و قدردانی از همراهی همیشگی مخاطبان خود، پذیرای نظریات، اخبار، گزارش ها و پیام های صوتی مخاطبانش برای انعکاس در «ساعت صفر» خواهد بود. مخاطبان می توانند مطالب خود را به zerotime@tabnak.ir ارسال نمایند.

در پانصد و نهمین بسته صوتی «ساعت صفر» به موضوعات و اخبار زیر پرداخته شده است.
 
بازی‌های نوستالژیک بچه‌های قدیم
آیا شما هم عملی هستید؟
موسیقی ایران را هر جای دنیا بگذارید اسلحه‌شان را زمین می‌گذارند
دخترها عاشق گلزار می‌شوند، سبیل کلفت‌ها عاشق من!
آیا همه مردان وزیر، اصلح هستند؟

 
 
 
تهیه متن و تنظیم : شبیر مهدوی
گوینده: ستاره حاجی زاده
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.