آخرین خبرجهش شاخص کل بورس پس از ۳ روز افت متوالی/ ۴.۵ همت پول حقیقی به بازار برگشت
1بازدید

قتل فجیع زوج جوان با چوب و چاقو

بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب مشهد گفت: زوج جوان توسط یکی از اقوام درجه یک و به دلیل اختلافات خانوادگی به قتل رسیدند.

بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب مشهد گفت: زوج جوان توسط یکی از اقوام درجه یک و به دلیل اختلافات خانوادگی به قتل رسیدند.

به گزارش ایرنا، بازپرس کاظم میرزایی گفت: حادثه قتل این زوج دیروز در محل سکونتشان در حوالی آرامگاه فردوسی مشهد توسط برادر یکی از زوجین به پلیس اعلام شد.

وی افزود: پس از انتقال اجساد به پزشک قانونی و انجام تحقیقات، برادر زن مقتول و اعلام کننده قتل مورد سوء ظن قرار گرفت و تحقیقات از وی آغاز شد.

وی با بیان اینکه زوج مزبور با ضربات چاقو و چوب به قتل رسیده اند گفت: فرد مظنون پس از بازجویی ها به قتل این زن و شوهر جوان اعتراف و علت آن را اختلافات خانوادگی ذکر کرد.
میرزایی با اشاره به دستگیری متهم افزود: تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

افسانه۱۳۹۶/۰۷/۰۵ ۱۷:۳۴

این فرد باید اعدام شود لطفاً نظر من را بذارید

علی۱۳۹۶/۰۷/۰۵ ۱۴:۲۲

مو میگم چرا؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.