رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
3بازدید
۲

استرالیابسختی ازسوریه مساوی گرفت/پنالتی فغانی امیدسوریه رازنده کرد

بازی رفت مرحله پلی‌آف جام جهانی روسیه در منطقه آسیا بین تیم‌های سوریه و استرالیا در مالزی به تساوی انجامید تا سوری ها شایستگی خود را به اثبات برسانند.

به گزارش تابناک ورزشی، این دیدار که به میزبانی سوریه در مالزی برگزار شد در نهایت با نتیجه یک - یک به پایان رسید. نیمه نخست را استرالیا با برد به رختکن رفت اما سراسر نیمه دوم برتری یکطرفه با تیم باانگیزه و یکدست سوریه بود.

گل‌های این بازی توسط رابی کروسه (دقیقه40) برای استرالیا و عمر السوما (دقیقه 85 - پنالتی) برای سوریه به ثمر رسید. بازی برگشت سه‌شنبه آینده در سیدنی استرالیا برگزار می‌شود و سوریه به معجره ای شبیه حماسه ملبورن ایرانی ها در مقدماتی جام جهانی 98 نیاز دارد.
قضاوت این دیدار بر عهده علیرضا فغانی داور بین‌المللی ایران بود و او در دقیقه های پایانی یک پنالتی حیاتی برای سوریه اعلام کرد که سوما آن را به گل این تیم تبدیل کرد.

استرالیا و سوریه
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد۱۳۹۶/۰۷/۱۳ ۱۸:۲۸

امیدوارم فوتبالیست های با ادب و نمک شناس استرالیا صعود کنند

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۱۳ ۱۸:۰۹

پس چی شد می گفتن که سوریه همچنان بازی هاش رو تو تهران برگزار می کنه و به خاطر مسائل تماشاگرها میزبانش رو کشور دیگه ای انتخاب نکرده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.