رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبربورس آمریکا هم‌رنگ جمهوری‌خواهان شد
2بازدید
۰

روزنامه اکيپ فرانسه: دست خدا؛ فرانسه را به جام جهاني برد

روزنامه اکيپ با انتقاد از عملکرد رمون دومنک در ناکامي از صعود مستقيم به جام جهاني و رساندن تيم ملي فرانسه به مرحله پلي و چنين ضربه دستي نوشته است بدون افتخار به جام جهاني صعود کرديم.

پس از اينکه تيم ملي فوتبال فرانسه به کمک ضربه دست تيري انري مهاجم اين تيم موفق شد گل راهيابي به جام جهاني را به ثمر برساند، روزنامه هاي فرانسوي واکنش تندي نسبت به عملکرد تيمشان از خود نشان دادند.

به گزارش شبکه فرانس24، روزنامه ورزشي اکيپ در عنوان اصلي خود با چاپ عکسي از ضربه دست انري نوشته است "دست خدا" که اين عنوان تداعي کننده ضربه دست ديه گو مارادونا ارژانتيني در سال 1986 و همان اصطلاح "دست خدا" است.

روزنامه اکيپ با انتقاد از عملکرد رمون دومنک در ناکامي از صعود مستقيم به جام جهاني و رساندن تيم ملي فرانسه به مرحله پلي و چنين ضربه دستي نوشته است بدون افتخار به جام جهاني صعود کرديم.

اينک پرسشهاي زيادي درباره دومنک مطرح است وتيم ملي در اين مسابقه بسيار ضعيف ظاهر شد. اين دستي شرم اور براي تيم بود.

روزنامه فرانس سوار هم در عنوان اصلي خود نوشته است " آخيش" بالاخره تيم ملي به جام جهاني راه يافت. بسياري از مطبوعات با کلمه دست به بازي با کلمات پرداخته اند و اين مسابقه را نمايشي ضعيف براي فرانسه دانسته اند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.