آخرین خبردست رد روبیو بر سینه ترامپ زده شد
1بازدید
۲

بحرین و امارات نیز از راهبرد جدید ترامپ علیه ایران استقبال کردند

بحرین و امارات نیز بعد از رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی، از راهبرد ضد ایرانی آمریکا علیه ایران استقبال کردند.

بحرین و امارات نیز از راهبرد جدید ترامپ علیه ایران استقبال کردند
بحرین و امارات نیز بعد از رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی، از راهبرد ضد ایرانی آمریکا علیه ایران استقبال کردند.

به گزارش تابناک، بحرین و امارات نیز به جمع کشورهای حامی راهبرد جدید آمریکا علیه ایران پیوستند.

به نوشته وبگاه شبکه العربیه، دولت بحرین شامگاه جمعه اعلام کرد که این کشور از راهبرد دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در قبال ایران استقبال و حمایت می‌کند.

بحرین همچنین با تأسی از اربابان آمریکایی و سعودی مدعی شد که ایران از گروه‌های تروریستی حمایت می‌کند و منامه از هر تلاشی برای جلوگیری از این اقدام ایران استقبال می‌کند.

رژیم بحرین، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را «تروریستی» خواند و مدعی شد که منامه «بیشتر از سایرین، از سیاست‌های توسعه طلبانه سپاه پاسداران ایران متضرر است».

وزارت خارجه امارات متحده عربی نیز ضمن استقبال از این راهبرد، مدعی شد که سیاست‌های ایران در منطقه به بی‌ثباتی دامن می‌زند و امارات به همکاری با آمریکا و متحدان آن جهت مقابله با تهدیدات ایران پایبند است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۲۲ ۰۷:۵۴

اسم سک را نمی توان روی شما کذاشت چو از سک هم کثیفترین عربستان امارات
جوجه اخر پاییز میشمارند

Farid۱۳۹۶/۰۷/۲۲ ۰۰:۲۵

جمهوری اسلامی باید ورود هواپیمایی امارات و اتحاد را به حریم هوایی ایران ممنوع کند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.