آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
1بازدید
۰

مسئولان اجرائی با تهیه سند آمایش سرزمینی مخالف هستند

عضو هیات رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: بعضی از مدیران اجرایی نمی‌خواهند سند آمایش سرزمین تهیه شود، زیرا پس از تهیه این سند و شفافیتی که ایجاد خواهد شد، مدیران باید با برنامه ریزی کار کنند.

حسن نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار  خبرگزاری خانه‌ملت، در خصوص اینکه گفته می‌شود دولت تا پایان سال سند آمایش سرزمینی را تهیه می کند، اظهار داشت: من تصور نمی‌کنم که دولت برای تهیه سند آمایش سرزمینی اراده‌ای داشته باشد زیرا شفافیت در این زمینه به ضرر مدیران محلی و استانی است.

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بعضی از مدیران اجرایی در استان‌ها و در سطح کشور نمی‌خواهند سند آمایش سرزمین تهیه شود، زیرا پس از تهیه این سند و شفافیتی که ایجاد خواهد شد، مدیران باید با برنامه ریزی کار کنند.

وی افزود: بنظر می‌رسد شفافیت در همه زمینه‌ها از جمله شفافیت مالی، آمایش سرزمینی و دیگر موضوعاتی که به شفافیت منجر می‌شود، خوشایند مدیران اجرایی کشور نیست.

نوروزی متذکر شد: فعالیت موثر در زمینه تهیه سند آمایش سرزمینی بسیار ضروری است و معتقدم اقدامات لازم در جهت تهیه طرح کاداستر و آمایش سرزمین و شفافیت مالی باید انجام شود.

عضو هیات رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی ضمن اشاره به دلایل مخالفت برخی از مدیران اجرایی به تهیه سند آمایش سرزمینی، ادامه داد: در صورتی که سند آمایش سرزمین تهیه شود، مطالبه‌گری از مسئولان تسهیل می‌شود، زیرا مدیران باید بر اساس این سند کار کنند.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: بعضی از مدیران نمی خواهند زیر بار مطالبه‌گری و پاسخگویی به سوالات مردم و نمایندگان مجلس بروند به همین جهت اراده‌ای برای تهیه سند آمایش سرزمینی، ندارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.