آخرین خبرواکنش جنجالی وزیر آموزش‌وپرورش به کارت زرد مجلس
3بازدید

پیش از برگزاری نشست شورای روابط خارجی اتحادیه اروپا

موگرینی: انتظار می‌رود اروپا از اجرای برجام حمایت کند

مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: کماکان انتظار می‌رود که اتحادیه اروپا موضعی متحد درباره حمایت قوی از ادامه اجرای کامل برجام از سوی تمام طرف‌ها داشته باشد.

مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: کماکان انتظار می‌رود که اتحادیه اروپا موضعی متحد درباره حمایت قوی از ادامه اجرای کامل برجام از سوی تمام طرف‌ها داشته باشد.

به گزارش ایسنا، فدریکا موگرینی مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیش از برگزاری نشست شورای روابط خارجی اتحادیه اروپا در جمع خبرنگاران گفت که اجرای برجام، کره شمالی و ترکیه از موضوعاتی است که در این نشست مورد بررسی قرار می گیرد.

بنا به گزارش پایگاه اینترنتی اتحادیه اروپا موگرینی تصریح کرد: کماکان انتظار می‌رود که اتحادیه اروپا موضعی متحد در خصوص حمایت قوی از ادامه اجرای کامل برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) از سوی تمام طرف‌ها داشته باشد.

وی ادامه داد: من به تازگی در یک تماس تلفنی با آمانو گفت‌وگو کردم و همان‌طور که گفته شده است، آنها تاکید می‌کنند که به تمام مکان‌های مورد نیاز در ایران دسترسی کامل دارد و آنها می‌گویند که هیچ نقضی از سوی ایران پیدا نکرده‌اند.

مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه تاکید کرد: بنا بر این برجام توافقی است که کارساز بوده و توافقی است که برای امنیت‌مان به آن نیاز داریم. من امروز انتظار دارم که تمام وزرا در اتحادیه اروپا در حمایت از اجرای کامل توافق از سوی تمام طرف‌ها متحد باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.