آخرین خبربازدید فرمانده نیروی زمینی سپاه از جزایر خلیج فارس
1بازدید
۰

ظریف:

ایران به دنبال حذف دیگر بازیگران منطقه‌ای نیست

وزیر امور خارجه کشورمان در توییتی تازه تاکید کرد که ایران به دنبال حذف دیگر بازیگران منطقه‌ای نیست.

وزیر امور خارجه کشورمان در توییتی تازه تاکید کرد که ایران به دنبال حذف دیگر بازیگران منطقه‌ای نیست.

به گزارش ایسنا، محمد جواد ظریف در توییتی تازه که بخشی از مقاله‌اش در نشریه آتلانتیک است که هفته گذشته منتشر شده است نوشت: ایران به دنبال حذف دیگر بازیگران منطقه‌ای نیست. آن‌ها تنها باید به خاطر اشتباهات و انتخاب‌های اشتباه‌شان سرزنش شوند.

وزیر امور خارجه کشورمان در بخش‌هایی از این مقاله گفت: امروز هدف از حضور نظامی آمریکا در منطقه، دیگر صرفا مقابله با تهدیدات نسبت به منافع آمریکا نیست، بلکه مقابله با تهدیدات تروریستی است که تحت حمایت همان متحدانی گسترش یافته‌اند و اکنون شهرهای اروپایی و آمریکا در معرض آن هستند.

وی گفت: امروز برخی از این دولت‌ها به ویژه عربستان سعودی و امارات عربی متحده و در اثر لابی پرهزینه آنها، ایالات متحده آمریکا ادعا می کنند که ایران در امور اعراب دخالت می‌کند و نا امنی را در منطقه می گستراند. طرفه آنکه، این همین کشورها هستند که جنگ را به کشور عرب همسایه شان یمن تحمیل کردند، به بحرین تجاوز کردند، کشور خویشاوندشان قطر را تحریم کردند، گروه‌های تروریستی در سوریه را حمایت مالی و تسلیح کردند و از یک کودتای نظامی در مصر علیه یک دولت منتخب مردم حمایت کردند و همه این‌ها در حالی است که آزادی های اساسی بدیهی را از مردم بی قرار خودشان دریغ می کنند. در مقابل، ایران که از همه همسایگان خود به عنوان یک کشور مستقل قوی‌تر و قدیمی‌تر است، در سه قرن گذشته به هیچ کشور دیگری حمله نکرده است. ایران در امور داخلی همسایگانش دخالت نکرده و نخواهد کرد.

ظریف ادامه داد: نفوذ ایران در منطقه با هدف تحمیل هزینه بر دیگران از سوی ما گسترش نیافته است، بلکه نتیجه اقدامات، اشتباهات و انتخاب های غلط خود آنها و متحدان غربی شان است.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.