آخرین خبرآیت‌الله وحید خراسانی در بیمارستان‌ بستری شد
5بازدید

سرقت مسلحانه‌ای در کار نبوده است

جزئیات تیراندازی امروز در خیابان جمهوری

بر خلاف برخی خبرها مبنی بر وقوع سرقت مسلحانه در خیابان جمهوری، هیچ سرقت مسلحانه‌ای در این خیابان رخ نداده و مأموران پلیس آگاهی در حال دستگیری سارقان زورگیر بودند.

بر خلاف برخی خبرها مبنی بر وقوع سرقت مسلحانه در خیابان جمهوری، هیچ سرقت مسلحانه‌ای در این خیابان رخ نداده و مأموران پلیس آگاهی در حال دستگیری سارقان زورگیر بودند.

به گزارش فارس، صبح امروز واحد گشت آشکار پلیس آگاهی تهران بزرگ در حین گشت زنی در خیابان جمهوری موفق به شناسایی یک دستگاه خودرو پژو 405 دارای سابقه سرقت به شیوه زورگیری با دو سرنشین جوان شد.

بلافاصله مأمورین به راننده پژو 405 دستور ایست داده اما راننده خودرو مسروقه اقدام به فرار می کند.

نهایتا با قانون بکارگیری سلاح، خودرو مسروقه متوقف و هر دو متهم دستگیر شدند ؛ در لحظه توقف خودروی مسروقه، یکی از متهمین قصد داشت تا با متوقف نمودن یک دستگاه خودروی عمومی تاکسی اقدام به زورگیری این خودرو و ربایش راننده آن نماید که با هوشیاری مأمورین و با رعایت قانون بکارگیری سلاح از ناحیه پا مورد هدف گلوله مأمورین قرار گرفته و دستگیر شد.

بر خلاف برخی از خبرهای نادرست مبنی بر وقوع سرقت مسلحانه در خیابان جمهوری ، هیچگونه سرقت مسلحانه ای در این خیابان رخ نداده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۲۶ ۰۹:۰۰

زندانی طولانی وزندگی در بدترین مناطق آب وهوای این ها زندگی مردم را پراز ترس و اضطراب کردند واین خواست رییس پلیس تهران بزرگ هم هست

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۲۵ ۲۱:۱۸

پلیس آگاهی تهران بزرگ دمتون گرم دوستون داریم

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۲۵ ۲۰:۰۲

اینا رو سریعا اعدام کنید. مردم امنیت میخوان

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.