آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
2بازدید

تهديد به استعفا برای مایلی‏کهن

گفتني است مايلي كهن در روز مراسم معارفه مديرعامل جديد باشگاه سايپا در مصاحبه با خبرنگاران اصغر ملكيان را متهم كرد كه قصد داشته به باشگاه بازيكن تحميل كند.

يكي از اعضاي هيات مديره باشگاه سايپا به دليل مصاحبه سرمربي تيم تهديد به استعفا كرد.

به گزارش فارس، اصغر ملكيان يكي از اعضاي منتقد محمد مايلي‌كهن در هيات مديره باشگاه سايپا تهديد به استعفا كرده است.

يكي از مسئولان باشگاه سايپا كه نمي‌خواست نامش فاش شود به فارس گفت: مايلي‌كهن به هيات مديره باشگاه هتك حرمت كرده است و به همين دليل ملكيان خواهان استعفا از هيات مديره باشگاه است.

مايلي كهن در روز مراسم معارفه مديرعامل جديد باشگاه سايپا در مصاحبه با خبرنگاران اصغر ملكيان را متهم كرد كه قصد داشته به باشگاه بازيكن تحميل كند.

این در حالی است که مهر نیز در گزارشی که درگیری شدید میان مایلی‏کهن و ملیکان را تایید می‏کند گزارش کرده، شکست پیاپی تیم سایپا مقابل تیم های مس کرمان، پرسپولیس، استقلال اهواز و پاس همدان مدیران باشگاه سایپا درصدد ایجاد تغییراتی در کادر فنی این تیم هستند.

اصغر ملکیان عضوهیئت مدیره سایپا ضمن تایید این خبر اظهار داشت: به کادر فنی فرصت داده ایم تا تیم را از شرایط فعلی خارج کند و در صورتیکه بازهم نتایج ضعیف تیم ادامه یابد تغییر کادر فنی حتمی خواهد بود.

تیم فوتبال سایپا درپایان نیم فصل اول لیگ برتر با 4 برد، 5 تساوی ، 7 شکست و کسب 17 امتیاز درمکان 14 جدول رده بندی قرار دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.