رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبراز شعر و فلسفه تا رمان و زندگی‌نامه شهدا؛ ۱۰ کتاب برای کشف جهان‌های تازه
1بازدید
۰

اخذ سفته از مشتریان به عنوان وثیقه تعهدات ارزی بلامانع است

بانک مرکزی اعلام کرد: اخذ سفته با درج مبلغ ارزی به عنوان وثیقه غیرنقدی تعهدات ارزی از مشتریان بانک‌ها با رعایت سایر ضوابط و مقررات بلامانع است.

بانک مرکزی اعلام کرد: اخذ سفته با درج مبلغ ارزی به عنوان وثیقه غیرنقدی تعهدات ارزی از مشتریان بانک‌ها با رعایت سایر ضوابط و مقررات بلامانع است.

به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، بانک‌ها باید همواره به‌منظور وصول مطالبات ارزی آتی، با تشخیص،‌ مسئولیت و صرفه و صلاح پس از احراز اهلیت متقاضی، اعتبارسنجی و سایر عوامل موثر در چارچوب ضوابط و مقررات مربوطه، نسبت به اخذ وثایق معتبر لازم و کافی، سهل‌البیع، بلامعارض و با درجه نقدشوندگی بالا تمهیدات لازم را پیش بینی و اعمال کنند.

اخذ سفته با درج مبلغ ارزی به عنوان وثیقه غیرنقدی تعهدات ارزی (تسهیلات ارزی اعطایی، گشایش اعتبارات اسنادی ارزی، صدور ضمانت‌نامه‌های ارزی و امثال آن) از مشتریان، با رعایت سایر ضوابط و مقررات بلامانع است.

در ضمن حق تمبر انواع سفته معادل نیم در هزار بوده و بانک‌ها می‌بایست در رابطه با نحوه وصول و پرداخت آن راساً هماهنگی لازم را با سازمان امور مالیاتی کشور در چارچوب ضوابط و مقررات مربوطه به عمل آورد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.