آخرین خبررشد ۸۸ هزار واحدی شاخص بورس / ارزش دلاری بازار از ۱۰۰ میلیارد دلار گذشت
3بازدید
۰

آمریکا در حال ساخت پایگاه نظامی جدید در غرب عراق است

منابع نظامی آمریکا به ساخت پایگاه جدید در غرب عراق و احتمال برخورد با نیروهای حشد الشعبی اشاره کردند.

منابع نظامی آمریکا به ساخت پایگاه جدید در غرب عراق و احتمال برخورد با نیروهای حشد الشعبی اشاره کردند.

به گزارش فارس، منابع نظامی آمریکا در واشنگتن اعلام کردند که چند صد تفنگدار نظامی این کشور در حال ساخت پایگاه جدیدی در غرب عراق، حدود بیست کیلومتری شهرستان القائم از توابع استان راهبردی الانبار که هفته گذشته از دست نیروهای داعش آزاد شد، هستند.

 به نوشته وبگاه «دبکا فایل» وظیفه نظامیان آمریکا مستقر در این پایگاه پاکسازی منطقه از آخرین بقایای داعش در دره رود فرات، در مرز عراق با سوریه است.

گفته می‌شود فرمانده‌هان آمریکایی احتمال نبرد با شیعیان عراقی تحت حمایت ایران به ویژه حشد الشعبی و دیگر نیروها در منطقه که در تسخیر القائم نقش داشته و همگام با نیروهای ارتش عراق در تهاجم جدید در نزدیکی شهر راوه حضور داشتند را می‌دهند.

این نخستین بار است که منابع نظامی آمریکا به احتمال برخورد تفنگداران این کشور با عوامل ایران چون حشد الشعبی و حزب‌الله اشاره کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.