عوارض مصرف بیش از 6 تا 18 گرم نمک طعام

کد خبر: ۷۵۱۲۱۸
|
۰۸ آذر ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۲ 29 November 2017
|
8857 بازدید

کارشناس بهداشت مواد غذایی با اشاره به اینکه شهروندان خطرات استفاده بی‌رویه از نمک طعام را جدی بگیرند، اظهار داشت: استفاده کم از نمک طعام مطلوب است، اما خوردن غذا با نمک مسئله دیگری است.

به گزارش فارس، حسین عبدالعزیزی با بیان اینکه میزان مصرف نمک طعام 6 تا 18 گرم است، افزود: مصرف بیش از این میزان نمک طعام باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی می‌شود.

وی تصریح کرد: کارشناسان معتقدند که مصرف بی‌رویه نمک مهمترین عامل میگرن (سردرد عصبی) است.

عبدالعزیزی با بیان اینکه پتاسیم برای جذب و استفاده پروتئین در بدن ضروری است، افزود: نمک باعث جمع‌شدگی آب در بدن، از دست دادن پتاسیم و تورم در پاها می‌شود.

وی متذکر شد: چنانچه شهروندان بخواهند میزان نمک خود را کاهش دهند می‌بایست از استفاده منوسدیم گلوتامات، جوش شیرین، پودر پخت‌وپز و از خوردن گوشت‌هایی هم‌چون ژامبون، سوسیس، غذاهای کنسروشده و یا یخ‌زده پرهیز کنند.

عبدالعزیزی خاطرنشان کرد: آشامیدنی‌های رژیمی ممکن است کم‌کالری باشند، اما حاوی نمک هستند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟