آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

سهم ایران در تيم منتخب فوتسال جهان

فرناندو لارانگا از آرژانتين هم به عنوان سرمربي و عباس ترابيان رئيس کميته فوتسال ايران نيز به عنوان مدير تيم منتخب جهان تعيين شده اند.

ايران با 3 بازيکن، بيشترين سهم را در تيم منتخب فوتسال جهان دارد.

به گزارش واحد مرکزي خبر؛ تيم منتخب فوتسال جهان با حضور مصطفي نظري با شماره يک، وحيد شمسايي با شماره 9 و محمد طاهري با شماره 10 قرار است 7 و 8 دي در برزيل با قهرمان جهان مسابقه دهد.

ديگر بازيکنان دعوت‌شده به تيم منتخب فوتسال جهان را آماس و ايلياس ( دروازه بان ) از آرژانتين، دس‌پوتو ويچ و نيکو مارکيک از کرواسي، خوزه سانتاندر و آلفردو اريتنر از پاراگوئه، رهوما از ليبي،‌ تاکاجي از لبنان، لودي از مجارستان، سانتياگو لنکيدر از اروگوئه، الکساندر کروگارسنر از کلمبيا، فواد عمراني از مغرب و کيکه از اسپانيا تشکيل مي‌دهند.

فرناندو لارانگا از آرژانتين هم به عنوان سرمربي و عباس ترابيان رئيس کميته فوتسال ايران نيز به عنوان مدير تيم منتخب جهان تعيين شده اند.

بازيکنان ايران همراه ترابيان 3 دي تهران را به مقصد برزيل ترک خواهند کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.