آخرین خبرهانیه رستمیان به سهمیه المپیک رسید
1بازدید
۰

وزیر خارجه فرانسه به‌خاطر برجام به واشنگتن می‌رود

وزیر خارجه فرانسه به‌خاطر برجام به واشنگتن می‌رود

وزیر خارجه فرانسه روز دوشنبه برای گفت و گو با مقام های آمریکایی درباره موضوعات منطقه ای و جهانی از جمله اجرای دقیق برجام به واشنگتن سفر می کند.

به گزارش ایرنا، بنا بر اعلام تارنمای سفارت فرانسه در واشنگتن، «ژان ایو لودریان» در این سفر با رکس تیلرسون وزیر خارجه، هربرت مک مستر مشاور امنیت ملی، ویلرو راس وزیر بازرگانی آمریکا و همچنین جرد کوشنر مشاور ارشد و داماد دونالد ترامپ دیدار می کند.

براساس اطلاعیه این تارنما، لودریان در این دیدارها بر تعهد فرانسه به اجرای دقیق برجام تاکید کرده و پیرامون فعالیت های منطقه ای و برنامه موشک بالستیک ایران گفت و گو خواهد کرد.

وزیر خارجه فرانسه همچنین درخصوص مسائل لبنان، مذاکرات ژنو درباره سوریه، روند صلح خاورمیانه، لیبی، منطقه ساحل در قاره آفریقا و کره شمالی بحث خواهد کرد.

لودریان با نمایندگان چند اندیشکده آمریکایی نیز دیدار خواهد داشت.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.