آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

5 کشته بر اثر مسمومیت با گاز در شیراز

فرمانده انتظامی شیراز گفت: مسمومیت با گاز مونوکسید کربن شب گذشته جان 3 نفر و امروز جان 2 نفر را در شیراز گرفت.

 

فرمانده انتظامی شیراز گفت: مسمومیت با گاز مونوکسید کربن شب گذشته جان 3 نفر و امروز جان 2 نفر را در شیراز گرفت.

به گزارش ایسنا، سرهنگ دلاور القاصی‌مهر گفت: شامگاه شنبه 25 آذر سه شهروند شیرازی به دلیل انتشار گاز منوکسید کربن، مسموم شده و جان باختند.

وی افزود: در بررسی‌ها و براساس آنچه در گزارش پزشک قانونی آمده، مشخص شد که انتشار گاز منوکسید کربن به دلیل استفاده از وسایل گرمایشی نامناسب و رعایت نکردن مسائل ایمنی به وقوع پیوسته است.

فرمانده انتظامی شهرستان شیراز، خاطرنشان کرد: با توجه به برودت هوا، مردم باید در استفاده از وسائل گاز سوز، نکات ایمنی را رعایت کنند .

به گزارش ایسنا، صبح امروز یکشنبه 26 آذر نیز 2 خواهر 10 و 12 ساله براثر مسمومیت با گاز منوکسیدکربن در یکی از محله‌های شیراز، جان به جان‌آفرین تسلیم کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.