آخرین خبردست رد روبیو بر سینه ترامپ زده شد
1بازدید
۰

ادامه اعتراضات مردمی در اقلیم کردستان برای چهارمین روز متوالی

مردم اقلیم کردستان عراق امروز برای چهارمین روز متوالی اقدام به برپایی تظاهرات علیه مقامات اقلیم کردند.

مردم اقلیم کردستان عراق امروز برای چهارمین روز متوالی اقدام به برپایی تظاهرات علیه مقامات اقلیم کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، در چهارمین روز از اعتراضات مردم اقلیم کردستان عراق، معترضین شعارهایی را به دلیل سوء مدیریت علیه مقامات اقلیم سر دادند.

روز چهارشنبه نیز یک مقام مسئول در منطقه قلعة دزة استان سلیمانیه اعلام کرد: تظاهرات کنندگان همه دفاتر احزاب سیاسی کردی در این منطقه را به آتش کشیدند.

از سوی دیگر، شاهدان عینی از زخمی شدن عده ای از تظاهرات کنندگان و نیروهای امنیتی در جریان درگیری با هم در منطقه قلعة دزة خبر دادند.

گفتنی است اکثر شهرهای اقلیم کردستان عراق از روز دوشنبه با تظاهرات گسترده از سوی مردم برای درخواست مطالباتشان به منظور درست شدن اوضاع معیشتی و پرداخت حقوق معوقه آنها روبرو بوده است.

طه محمد، سخنگوی رسمی بهداشت منطقه رانیه از توابع استان سلیمانیه عصر روز سه شنبه (روز گذشته) از کشته شدن ۳ نفر و زخمی شدن ۸۰ نفر دیگر در جریان درگیری بین نیروهای امنیتی و تظاهرات کنندگان خبر داد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.