آخرین خبرترامپ: اسم من روی برگه رای نبود
1بازدید

رونمایی از ۴ داروی داخلی ضد سرطان تا پایان سال

رونمایی از ۴ داروی داخلی ضد سرطان تا پایان سال

معاون وزیر بهداشت از رونمایی چهار داروی داخلی ضد سرطان تا پایان سال خبر داد و گفت: ۹۶ درصد داروهای مصرفی ایرانیان در ایران تولید می‌شود.

به گزارش مشرق،‌ غلامرضا اصغری ظهر امروز در مراسم افتتاحیه نخستین کنگره اروپایی آسیایی فارماکو اپیدمیولوژی اظهار داشت: اغلب داروهای قلمی ایرانیان در داخل کشور تولید می‌شود که این امر بیانگر تلاش محققان ایرانی در زمینه تولیدات دارویی است و تا پایان سال نیز از ۴ نوع داروی ضد سرطان رونمایی شود.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به اهمیت موضوع عوارض دارویی افزود: این امر یکی از نکات مهم در ورود یک دارو به فهرست دارویی کشور است و بر اساس گزارش‌ها سالانه ۶ هزار گزارش عوارض دارویی در کشور ثبت می‌شود که با توجه به میزان جمعیت و میانگین جهانی، رکورد خوبی است.

اصغری با بیان اینکه زیرساخت‌های مناسبی در بیمارستان‌های کشور برای ثبت مصرف دارو وجود دارد، گفت: اطلاعات ما از نسخ تجویزی کامل است و اطلاعات بیش از ۴۰۰ میلیون نسخه دارویی را در اختیار داریم.

رئیس سازمان غذا و دارو همچنین به اثربخشی داروها در اقوام مختلف اشاره و بیان کرد: با توجه به اینکه خود بیماران هم گزارش‌های مناسبی از اثربخشی داروها ارائه می‌دهند بنابراین می‌توان موضوع اثربخشی داروها در اقوام مختلف را مورد توجه قرار داد.

معاون وزیر بهداشت مشارکت تیم درمانی در ارائه گزارش از عوارض دارویی را مورد تاکید قرار داد و گفت: این گزارش‌ها در سیاستگذاری‌های دارویی به ما خیلی کمک می‌کند.رئیس سازمان غذا و دارو در بحث بدهی بیمه به داروخانه‌های کشور گفت: مبلغ ۳۲۰۰ میلیارد تومان این بدهی به ۱۸۰۰ میلیارد تومان کاهش پیدا کرده که بیشترین بدهی به بیمه تامین اجتماعی است.

اصغری درباره میزان واردات داروی قاچاق به کشور اظهار داشت: در بحث قاچاق براساس بررسی‌های میدانی مدعی هستیم که کمتر از یک درصد داروهایی که عرضه می‌شود، قاچاق است که بیشتر این موارد در زمینه لوازم آرایشی بهداشتی است.

وی اظهار داشت: مجازات واردات کالاهایی که با جان مردم بازی می‌کند باید به‌ قدری شدید باشد که مانع ارتکاب به جرم باشد.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه هیچ اعتمادی به داروهای عرضه شده در فضای مجازی و داروخانه‌ها نیست و این مسئله قاچاق و خلاف قانون است، گفت: مصرف این داروها می‌تواند برای مصرف‌کننده خطر آفرین باشد و به همین منظور قانون‌گزاران باید برای بازدارندگی آن از قانون‌های شدیدتری استفاده کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.