آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

دستگیری ۴۰ نفر در ناآرامی‌های اخیر قزوین

دادستان عمومی و انقلاب قزوین گفت: 40 آشوب گر در ناآرامی های اخیر این استان دستگیر شده اند.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دادگستری قزوین، حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی افزود: دستگیر شدگان 20 تا 30 سال سن دارند و هیچ کدام مشکل معیشتی نداشتند و فقط سرباز دشمن بودند.


وی اضافه کرد: به دنبال دستگیری 50 آشوب گر نیز که در حوادث و ناآرامی های اخیر در استان قزوین دست داشتند، هستیم.


دادستان عمومی و انقلاب قزوین با بیان اینکه باید بین آشوب گران و فریب خوردگان تفکیک قائل شد،افزود: همه مسئولان وظیفه دارند به مطالبات صنفی و معیشتی مردم رسیدگی کنند.


حجت الاسلام صادقی نیارکی افزود : اگر به مطالبات مردم رسیدگی نشود، به عنوان مدعی العموم وارد شده و با متخلفان برخورد می کنیم.


دادستان عمومی و انقلاب قزوین گفت: هر فردی برخلاف نظم عمومی عمل کند بدون شک با واکنش تند دستگاه قضایی مواجه خواهد شد.


برخی سپرده گذاران در موسسات مالی و معترضان به وضعیت معیشتی هفتم دی ماه در چند شهر تجمع اعتراضی برگزار کرده که حرکت بعدی آنها با ورود عوامل بیگانه به تخریب اموال عمومی و طرح شعارهای ساختارشکنانه همراه شد.


درهمین حال با وجود فراخوان دشمنان با استفاده از شبکه های مجازی برای تجمع غیرقانونی در سراسر کشور، حرکت آنان ناکام ماند و مردم با برپایی راهپیمایی های خودجوش ، تجمع های غیرقانونی و شعارهای ساختارشکنانه برخی افراد را محکوم کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.