آخرین خبرحاج‌رضایی: علیدوستی پس از آن «چهارشنبه‌سوری شوم» از درون دچار ریزش شد/ از تسلی دادن به ترانه عاجز و ناتوانم/ کشتی دست اهلش است، قهرمانی زارع به دلم نشست
2بازدید
۰

الغرافه آپشن‌های طارمی را نپذیرفت،مهدی در راه اروپا

طارمی حتی اگر با قطری ها به توافق نرسد مقصدش تهران نیست. او از سه باشگاه یونانی و بلژیکی و پرتغالی پیشنهاداتی دارد که نامه های درخواست آنها به باشگاه پرسپولیس هم رسیده

مذاکرات مهدی طارمی و الغرافه در حالی با بن بست مواجه شده که خبرها حکایت از پیگیری جدی این بازیکن برای رفتن به یک باشگاه اروپایی دارد.

به گزارش تابناک ورزشی، مذاکرات مهدی طارمی و الغرافه در حالی با بن بست مواجه شده که خبرها حکایت از پیگیری جدی این بازیکن برای رفتن به یک باشگاه اروپایی دارد. مهدی طارمی روز دوشنبه در میان استقبال مسئولان باشگاه الغرافه وارد دوحه شد و همان شب در ضیافتی که به منظور معارفه و کنفرانس مطبوعاتی اشنایدر برپا شده بود حضور یافت و با سران باشگاه عکس یادگاری گرفت.

فردای آن روز هم طارمی در تست های پزشکی حاضر شد و از این خوان هم گذشت تا ماجرا وارد فاز عقد قرارداد شود. دو دور مذاکرات اولیه با تهیه پیش نویس قرارداد همراه بود اما این پیش نویس با تصورات طارمی فاصله داشت. باشگاه الغرافه نمی پذیرفت برخی خواسته های طارمی مانند آپشن های قهرمانی و یا گلزنی را در قرارداد بگنجاند و طارمی هم زیر بار امضای قرارداد بدون موارد مورد نظرش نرفت.

این بازیکن که در هتل فور سیزونز دوحه اقامت دارد احتمالا تا ظهر امروز هم مذاکراتی با طرف قطری خواهد داشت و بعد از آن اگر به نتیجه نرسد به ایران بر می گردد. برخی اخبار از احتیاط پرسپولیس در به کارگیری مجدد او حکایت دارد. سرخپوشان پایتخت نگران تکرار وقایع پرونده ریزه اسپور هستند. این اما همه داستان نیست.طارمی حتی اگر با قطری ها به توافق نرسد مقصدش تهران نیست. او از سه باشگاه یونانی و بلژیکی و پرتغالی پیشنهاداتی دارد که نامه های درخواست آنها به باشگاه پرسپولیس هم رسیده است. این بازیکن اگر هم در قطر قرارداد نبندد، روانه یکی از این کشورها خواهد شد تا شانس خود را آنجا امتحان کند. باید تا ظهر امروز منتظر نشست تا وضعیت او در قطر مشخص شود.

در ایران برخی رسانه ها از تهدید الغرافه به پیگیری قانونی در فیفا و مطالبه غرامت خبر داده اند که البته هیچ موضع رسمی از سوی قطری ها در این باره اعلام نشده و مشخص نیست در صورت پیگیری غرامت، تا چه اندازه حق با آنها باشد. به صرف پذیرش دعوتنامه و شرکت در تست های پزشکی آیا می توان حقی را برای الغرافه متصور بود؟ این پرسشی است که باید حقوقدانان ورزشی جواب بدهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.