آخرین خبراولین رنگ پوست، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا می شود
3بازدید

یحیی با نصف قراردادش حاضر به فسخ باتراکتور شد

گل‌محمدی نامه تسویه حسابش را به باشگاه تراکتورسازی فرستادسرمربی تیم فوتبال تراکتورسازی برای انجام کارهای جدایی از این تیم نامه تسویه حساب خود را به باشگاه فرستاد.

به گزارش تابناک ورزشی، باشگاه تراکتورسازی و یحیی گل‌محمدی به دلیل اختلافاتی که بین سرمربی و مدیرعامل به وجود آمد به بن بست رسیدند تا اینکه جدایی گل‌محمدی از این تیم قطعی شود. در همین راستا گل‌محمدی نامه تسویه حساب خود را برای انجام کارهای جدایی به باشگاه فرستاد و منتظر است مصطفی آجورلو این نامه را امضا کند تا کارهای جدایی را انجام دهد. گل‌محمدی حاضر شده 50 درصد مابقی قراردادش را به تراکتورسازی ببخشد.

اگر کارهای تسویه حساب گل‌محمدی تا فردا انجام نشود او اقدام به فسخ یک طرفه می‌کند که در این صورت احتمال دارد باشگاه تراکتورسازی مجبور شود مابقی قرارداد این عضو خود را هم بپردازد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۱۰/۲۵ ۱۲:۱۰

تراکتور را با اینهمه بازیکن خوب نابود کرد . واقعا پولی که از جیب بیت المال میگیره درسته؟ این چه مربیگری است که باختن تیم تراکتور مقابل پرسپولیس براش خوشحال هم شد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.