آخرین خبرهمتی: نقشه ترامپ علیه ایران به خودش برگشت
4بازدید
۰

صدور کیفرخواست سارقان طلافروشی گچساران

کیفرخواست دو نفر از سارقان مسلح طلافروشی گچساران صادر شد.

کیفرخواست دو نفر از سارقان مسلح طلافروشی گچساران صادر شد.

رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با میزان گفت: کیفرخواست دو نفر از افرادی که سرقت مسلحانه از طلافروشی گچساران داشتند، صادر شد.

حجت الاسلام و المسلمین مزارعی افزود: با توجه به کیفرخواست صادره ازسوی دادسرا، این افراد به اتهام محاربه مورد محاکمه قرار خواهند گرفت.

رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه بیان کرد: پرونده برای ادامه رسیدگی به دادگاه کیفری یک استان ارسال شده است و تلاش ما این است که رای قطعی و اجرا شود.

به گزارش خبرگزاری میزان، در جریان سرقت از یک طلافروشی در یکی از خیابان‌های پرتردد این شهرستان دو نفر از صاحبان طلافروشی کشته شدند و هفت کیلو طلا به سرقت رفت.

چندی قبل رییس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویر احمد از دستگیری ۵ نفر از سارقان اصلی طلافروشی این شهرستان نیز خبرداد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.