آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

کشف اشیا عتیقه دوره ساسانی در مازندران

فرمانده انتظامی قائم‌شهر از کشف ۲۹۹ عدد سکه قدیمی متعلق به دوره ساسانی و دستگیری ۳ قاچاقچی اشیا عتیقه در این شهرستان خبر داد.

فرمانده انتظامی قائم‌شهر از کشف ۲۹۹ عدد سکه قدیمی متعلق به دوره ساسانی و دستگیری ۳ قاچاقچی اشیا عتیقه در این شهرستان خبر داد.

به گزارش میزان، سرهنگ پاسدار محمد ولی مرادی فرمانده انتظامی قائم‌شهر، اظهار داشت: در اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا، ارز و منابع ملی و در پی کسب خبری مبنی بر خرید و فروش اشیا عتیقه توسط یک قاچاقچی عتیقه، موضوع در دستور کار پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی با بررسی های همه جانبه و اقدامات اطلاعاتی متهم را شناسایی کردند.

 کشف اشیا عتیقه دوره ساسانی در مازندران

مرادی، خاطرنشان کرد: ماموران با هماهنگی مرجع قضایی، در اقدامی عملیاتی متهم و دو همدست وی را در حین خرید و فروش اشیاء عتیقه دستگیر کردند.

وی از کشف 299 عدد سکه عتیقه با روکش طلا متعلق به دوره ساسانی از متهمان خبر داد و گفت: ارزش ریالی سکه‌های کشف شده توسط کارشناسان بالغ بر دو میلیارد و 500 میلیون ریال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی قائم‌شهر گفت: این سه قاچاقچی عتیقه‌جات پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شدند و موضوع در دست بررسی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

reza۱۳۹۶/۱۱/۰۳ ۰۸:۰۲

299عدد سكه طلا دوره ساساني 250ميليون تومان؟

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۰۳ ۰۶:۴۲

اینکه همه اش اشیاء عثیقه آنهم از نوع متاخرش است و به دوره ساسانی نمیخورد. پس سکه های روکش شده!!؟؟ کجاست؟؟؟؟ تا آنجاییکه فهم ما میرسه روکش مطلا از فنون جدید است و به عهد باستان نمیرسد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.