علل خودنمایی افراد در صفحات مجازی چیست

مشخصات افراد خودنما در صفحات مجازی شامل پرحرفی، خودافشاگری، عدم تحمل تنهایی، جلب توجه کردن، هیجانی کردن حرکات نمایشی، برانگیختگی‌های جنسی، تحریک‌پذیری، رفتار توجه‌طلبانه، متظاهرانه و پرزرق و برق و ...
کد خبر: ۷۶۸۲۳۶
|
۰۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۰ 26 January 2018
|
9269 بازدید

مشخصات افراد خودنما در صفحات مجازی شامل پرحرفی، خودافشاگری، عدم تحمل تنهایی، جلب توجه کردن، هیجانی کردن حرکات نمایشی، برانگیختگی‌های جنسی، تحریک‌پذیری، رفتار توجه‌طلبانه، متظاهرانه و پرزرق و برق و ...

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران پویا؛ با مروری بر صفحات مجازی مانند صفحات اینستاگرام و ... شاهد افرادی هستیم که با تصاویر و کلیپ‌هایی در حال نمایش و خودنمایی از چهره و ادا و اطوارهای خویش هستند!

افرادی که عموماً واجد این صفات شخصیتی هم هستند:

پرحرفی، خودافشاگری، عدم تحمل تنهایی، جلب توجه کردن، هیجانی کردن حرکات نمایشی، برانگیختگی‌های جنسی، تحریک‌پذیری، رفتار توجه‌طلبانه، متظاهرانه و پرزرق و برق

این افراد اگر در کانون توجه نباشند یا تحسین و تایید نشوند، تندخو شده، زیر گریه زده و دیگران را ملامت می‌کنند!

اما علل این نمایش چیست!؟

1) اصولاً آدمی بدنبال دیده شدن است که اگر از زمان کودکی صحیح شکل گرفته و تربیت شده باشد، باعث افزایش اعتماد به‌نفس، خودباوری، استقلال و بروز خلاقیت‌های رفتاری زندگی بعدی خواهد شد.

2) ریشه خودنمایی و بروز مانورهای پر‌زرق و برق از طریق آرایش‌های غلیظ و شدید و لباس پوشیدن و ادا و اطوار‌های رفتاری هنگام برخورد با دیگران را باید از دوران کودکی جستجو کرد.

محرومیت‌های دوران کودکی تبدیل به "عقده درونی" شده و چنین شخصی با به نمایش گذاشتن خود، کمبود‌های خود را جبران می‌کند؛ نبود محبت و توجه کافی در دوران کودکی در خانواده، در این حالت شخصیت کودک چون محبت لازم را نگرفته، آسیب دیده و در طول دوران زندگی، احساس نیاز به توجه، مهر و محبت دیگران دارد.

از طرفی؛ توجه و محبت بیش از حد و اندازه، کودک را لوس و پرتوقع می‌کند؛ در چنین خانواده‌هایی بچه‌ها را نمایشی بار می‌آورند.

3) اختلال در هویت

4) کمرنگ شدن ارزشها، عدم توجه به اخلاق درونی و صفات نیک و ارزشمند انسانی

5) تشویق رفتارهای نمایشی از طرف جامعه

6) ارزش‌مداری و تایید دلربایی، جذابیت‌های ظاهری و اغواگری و عشوه‌گری در جامعه

7) به هر مقدار که رفتار و عملکرد فردی در دنیای واقعی نادیده گرفته شوند، به همان میزان روی به نمایش در دنیای مجازی خواهد آورد.

8) همه‌گیری پدیده زشت "فخرفروشی"

9) ضعف اعتماد به‌نفس و خودکم‌بینی این افراد، آنها را از داشته‌های درونی و واقعی خود غافل کرده و رو به ظاهرسازی و جلب توجه می‌آورند.

اشاره ای کوتاه به چند راهکار:
ـ تقویت ارزشهای معنوی

ـ آموزش مهارتهای زندگی در راستای افزایش اعتماد به‌نفس از دوران کودکی

ـ این افراد اغلب از احساسات واقعی خود بی‌خبرند و تبیین احساسات درونی آنها فرآیند درمانی مهمی است.

ـ اصلاح روشهای تربیت فرزند

ـ تاکید و تمرین بر داشته‌های واقعی خویش با بروز خلاقیت‌های علمی، هنری، ورزشی و ...

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟