آخرین خبردست رد روبیو بر سینه ترامپ زده شد
3بازدید
۰

جریمه سنگین بانک‌های بزرگ اروپایی توسط رگولاتور بورس آمریکا

رگولاتور بورس آمریکا اعلام کرد: چندین بانک بزرگ اروپایی و یک بانک آمریکایی به دلیل اختلال در بازار معاملات آتی آمریکا به چندین میلیون دلار جریمه محکوم شده اند.

رگولاتور بورس آمریکا اعلام کرد: چندین بانک بزرگ اروپایی و یک بانک آمریکایی به دلیل اختلال در بازار معاملات آتی آمریکا به چندین میلیون دلار جریمه محکوم شده اند.

به گزارش ایبِنا به نقل از رویترز، منابع آگاه که خواستند نامی از آن برده نشود، گفتند که کمیسیون تجارت آتی بورس کالا آمریکا اعلام کرد که قرار است بانک های دویچه، «اچ اس بی سی» و «یو بی اس» را به دلیل ایجاد اختلال و دستکاری در بازار آتی ایالات متحده میلیون ها دلار جریمه کند.

این منابع آگاه اعلام کردند که تحقیقات کمیسیون تجارت آتی بورس کالا آمریکا بر روی این بانک ها از بستر وزارت دادگستری و اداره تحقیقات فدرال گذشته است. بر همین اساس، جریمه دویچه بانک و «یو بی اس» بیش از ۱۰ میلیون دلار خواهد بود و جریمه «اچ اس بی سی» بانک کمتر از ۱۰ میلیون دلار خواهد بود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.