آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

رویت فیلم خودکشی در اوین توسط نمایندگان

رییس کمسیون حقوقی قضایی مجلس آنچه در بازدید امروز نمایندگان از زندان اوین گذشت را تشریح کرد.

رییس کمسیون حقوقی قضایی مجلس آنچه در بازدید امروز نمایندگان از زندان اوین گذشت را تشریح کرد.

الله یار ملکشاهی در گفت و گو با ایسنا درباره بازدید امروز نمایندگان مجلس از زندان اوین گفت: ۱۱ نفر از نمایندگان امروز از زندان اوین بازدید کردند، این بازدید از بند نگهداری متهمین و بند ۲۰۹ بند امنیتی انجام شد. همچنین ضمن بازدید از وضعیت چهار نفر از افراد باقی مانده که در اغتشاشات اخیر دستگیر شده بودند، همکاران با آن‌ها صحبت کردند.

وی افزود: در خصوص آن فردی که در اغتشاشات دستگیر شده بود و صحبت آن بود که خودکشی کرده هم فیلم مربوط به آن دیده شد و هم از محلی که جسد وی پیدا شده و احیانا در آن جا خودکشی کرده بازدید شد.

رییس کمسیون حقوقی قضایی مجلس در پایان گفت: همچنین جلسه‌ای با رییس کل سازمان زندان‌ها و مدیر کل و مسئولین زندان اوین داشتیم که به سوالات نمایندگان پاسخ داده شد. همچنین جمع بندی کلی را در این باره فردا ارائه خواهیم داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.