آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
3بازدید
۰

کشته شدن خلبان روس توسط مخالفان سوری

گروه‌های مخالف سوری امروز (شنبه) یک خلبان روس را در پی سرنگونی جنگنده وی در استان ادلب در شمال غرب سوریه به اسارت گرفتند.

کشته شدن خلبان روس توسط مخالفان سوری

 

گروه‌های مخالف سوری امروز (شنبه) یک خلبان روس را در پی سرنگونی جنگنده وی در استان ادلب در شمال غرب سوریه به اسارت گرفتند.

به گزارش ایسنا، رامی عبدالرحمن، مدیر مرکز دیده‌بان حقوق بشر سوریه گفت: جنگنده سوخوی 25 در حال هدف قرار دادن منطقه سراقب بود که بر فراز منطقه معصران سرنگون شد.

وی گفت، خلبان این جنگنده توانست به بیرون بپرد اما افراد مسلح وی را تعقیب کرده و او را به اسارت گرفتند.

دیده‌بان حقوق بشر نتوانسته است طرفی را که این خلبان را به اسارت گرفت، مشخص کند.

مدیر این نهاد به این امر اشاره کرد که هیات تحریر الشام (النصره سابق) و دیگر گروه‌ها در این منطقه فعالیت می‌کنند.

شبکه اسکای نیوز به نقل از منابع خود گزارش داد که این خلبان روس در پی شلیک گلوله گروه‌های مخالف سوری کشته شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.