رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
1بازدید
۰

۱۳ نفر از عناصر داعش و طالبان در افغانستان خود را تسلیم کردند

۱۳ نفر از اعضای طالبان و عناصر تکفیری داعش با تسلیم خود به نیروهای امنیتی افغانستان در ولایت جوزجان اعلام کردند که خواستار پیوستن به فرایند صلح در این کشور هستند.

۱۳ نفر از اعضای طالبان و عناصر تکفیری داعش با تسلیم خود به نیروهای امنیتی افغانستان در ولایت جوزجان اعلام کردند که خواستار پیوستن به فرایند صلح در این کشور هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آوا، ۱۳ نفر از اعضای طالبان و عناصر داعش امروز دوشنبه در ولایت جوزجان واقع در شمال افغانستان تسلیم نیروهای امنیتی این کشور شدند.

به گزارش این خبرگزاری، ۱۰ نفر از گروه طالبان به رهبری احمد شاه و ۳ نفر از گروهک تکفیری تروریستی داعش در شهر قوش تپه واقع در ولایت جوزجان همراه با ۱۳ قبضه اسلحه از انواع مختلف با تسلیم کردن خود به نیروهای امنیتی افغانستان اعلام کردند که به فرایند صلح در این ولایت پیوسته اند.

مولوی لطف الله عزیزی والی این ولایت با تأئید این خبر گفت: گروه هایی که می خواهند با دولت افغانستان مخالفت خود را ادامه بدهند، از نظر نیروهای امنیتی به دور نمانده مورد حملات تهاجمی گسترده هوایی و زمینی قرار خواهند گرفت.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.