پنجمین شب مراسم عزاداری حضرت فاطمه زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
مراسم سوگواری و عزاداری شهادت حضرت فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی، رؤسای قوای مجریه و مقننه، جمعی از مسئولان و هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم در حسینیهی امام خمینی (رحمهالله) برگزار شد.

پنجمین شب مراسم عزاداری حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) در حسینیه امام خمینی برگزار شد.
به گزارش «تابناک»؛ مراسم سوگواری و عزاداری شهادت حضرت فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی، رؤسای قوای مجریه و مقننه، جمعی از مسئولان و هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم در حسینیهی امام خمینی (رحمهالله) برگزار شد.
در این مراسم حجتالاسلام والمسلمین عالی با اشاره به اهمیت حفظ حرمت مقدسات و با بیان اینکه خانه و خانواده امری مقدس و محل تربیت و اصلاح ضعفها است، گفت: مهمترین رکن تربیت فرزندان، اخلاق و عمل والدین است.
همچنین در این مراسم، آقای حدادیان به مرثیهخوانی و نوحهسرایی در عزای حضرت صدیقهی کبری (سلاماللهعلیها) پرداخت.
خامنه ای







تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.