آخرین خبرعکس‌های روز جهان: از دریچه تابناک
5بازدید
۰

نامه جمعی از دراویش درباره اتفاقات خیابان پاسداران

دراویش گنابادی در بیانیه‌ای جنایت خیابان پاسداران به‌دست برخی دراویش افراطی اغتشاش‌گر که به شهادت 4 نیروی پلیس و یکی از بسیجیان منجر شد به شدت محکوم کردند.

دراویش گنابادی در بیانیه‌ای جنایت خیابان پاسداران به‌دست برخی دراویش افراطی اغتشاش‌گر که به شهادت 4 نیروی پلیس و یکی از بسیجیان منجر شد به شدت محکوم کردند.

به گزارش فارس متن بیانیه دراویش گنابادی به شرح زیر است:

«انا لله و انا الیه راجعون»
ما جمعی از فقرای گنابادی، مصیبت شهادت جمعی از پرسنل نیروی جان‌برکف‌ انتظامی را به مردم شریف ایران تسلیت عرض می‌نماییم.
سلسله دراویش در ادوار گذشته با سرلوحه قرار دادن طریق مدارا و بی‌نیازی، از سیاست و قدرت به دور بوده‌است. اما متأسفانه در سال‌های گذشته، جریانی مجذوب قدرت با بی‌مبالاتی زعما، ایجاد گردید و به‌تدریج رشد کرد و بدتر آنکه، مشایخی در خارج هم حامی، مشوق و دستگیر آن‌ها بودند.
در ماه‌های گذشته نیز دلقکی خارج‌نشین و معلوم‌الحال، دلق ریا پوشیده، با دم زدن از «شاه‌نعمت‌ا... ولی»، دستور قتل و به آتش کشیدن مسجد و حسینیه صادر می‌کند. و تأسف‌بار تر آنکه مشایخ و بزرگان نیز حجاب سکوت اختیار کرده و موضعی بازدارنده و قاطع در این خصوص ابراز ننموده‌اند. حال، کار بدانجا رسید که جمعی از صغار دراویش به جرم آتش زدن مسجد و امامزاده و گروه اخیر نیز به جرم کشتار نفوس مسلمانان دستگیر شده‌اند.
ما جمعی از فقرای گنابادی، سفره خود را از این سالوسان ریاکار و اغتشاش‌گر جدا می‌دانیم و بابت این بلیات از ملت و نظام، صمیمانه عذرخواهی می‌کنیم. همچنین از حضرات مستطاب که تولیت جمعیت درویش را دارند، درخواست داریم که خالصانه، مسئولیت این اعمال ناصواب را پذیرفته و ابتدا انابه به درگاه حق‌جل‌جلاله‌ برند و در ثانی، مراتب عذر و تأثر فراوان جمعیت فقرای گنابادی را به ملت شریف ایران ابراز نمایند.
در انتها تأکید می‌کنیم، چنانچه رویکرد مماشات زعما و قطب سلسله، همچنان تداوم یابد و باز هم مجالی برای تحرکات این خیل منجذب قدرت فراهم آید، این‌بار سکوت و صبر را جایز نداسته و به نحوی شایسته اقدام خواهیم کرد.

جمعی از فقرای گنابادی

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.