آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
8بازدید

۳ باند مسلح آدم ربایی متلاشی شد

دادستان عمومی‌و انقلاب شهرستان جیرفت از شناسایی و انهدام سه فقره باند آدم ربایی اتباع خارجی طی چند روز گذشته در این شهرستان خبر داد و گفت:در این عملیات‌ها ۱۹ نفر از اتباع بیگانه از چنگال گروگانگیران رها شدند.

به گزارش عصر ایرانیان، دادستان عمومی‌و انقلاب شهرستان جیرفت، از شناسایی و انهدام سه فقره باند آدم ربایی اتباع خارجی طی چند روز گذشته در این شهرستان خبر داد و گفت: در این عملیات‌ها ۱۹ نفر از اتباع بیگانه از چنگال گروگانگیرها رها شدند.

حسین سلامی‌اظهار داشت: با دستور قضائی و تلاش مامورین پلیس اطلاعات و امنیت عمومی‌شهرستان، ضربه به باند‌های مذکور در دستور کار دادستانی قرار گرفت.دادستان جیرفت با اعلام اینکه در این رابطه ۹ متهم دستگیر شده اند، افزود: در عملیات‌های انجام شده مقادیری سلاح و مهمات به همراه ۵ دستگاه خودروی حمل اتباع بیگانه کشف و توقیف شده است.

دادستان جیرفت عنوان کرد: دستگاه قضایی با هرگونه ناامنی با قدرت برخورد خواهد کرد و متخلفان و ناامن‌کنندگان منطقه و سلب کنندگان آسایش و امنیت مردم را به سزای عمل خود خواهد رساند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.