انفجار در ایستگاه پمپاژ نفت ابوالفارس خوزستان

این حادثه هیچ گونه خسارت جانی دربر نداشته اما به منظور ایمنی بیشتر و حفظ جان ساکنان منطقه اطراف ایستگاه از هرگونه خطر احتمالی ، منازل اطراف آن تخلیه شده اند.
کد خبر: ۷۷۷۷۷۱
|
۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۱ 26 February 2018
|
33719 بازدید
ایستگاه پمپاژ نفت بهره برداری دره نی در رامهرمز در حین انجام عملیات تعمیرات آتش گرفت.

به گزارش ایسنا، مدیر کل مدیریت بحران استانداری خوزستان با تایید این خبربه ایرنا اظهار کرد: این حادثه هیچ گونه خسارت جانی دربر نداشته اما به منظور ایمنی بیشتر و حفظ جان ساکنان منطقه اطراف ایستگاه از هرگونه خطر احتمالی ، منازل اطراف آن تخلیه شده اند.

کیامرث حاجی زاده افزود: آتش نشانی از لحظه اتفاق این حریق در محل حاضر شده و مشغول مهار آتش است، واحدهای آتش نشانی شرکت نفت و شهرستانهای اطراف از جمله امیدیه و رامهرمز نیز برای کمک به اطفای آتش به منطقه وارد شده اند.

تا لحظه مخابره این خبر عملیات اطفا همچنان ادامه داشته است.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟