آخرین خبرجزئیات برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران
2بازدید

با گرانفروشان بنزین برخورد می شود

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تاکید کرد هیچ جایگاهی اجازه ندارد بنزین را به قیمت بیش از 10 هزار ریال برای هر لیتر بفروشد؛ در غیر این صورت، با متخلفان برخورد و مابه التفاوت پول دریافت شده به شاکیان بازگردانده می‌شود.

«فاطمه کاهی» عصر امروز- دوشنبه- در گفت و گو با ایرنا درباره انتشار خبری درباره فروش بنزین به نرخ لیتری 12 هزار و 500 ریال در یک جایگاه سوخت افزود: نرخ تکلیفی بنزین لیتری 10 هزار ریال (یک هزار تومان) است و هیچ کس اجازه ندارد بالاتر از این نرخ به فروش برساند.

وی تاکید کرد «در صورتی که در جایگاهی هر لیتر بنزین به قیمت بیش از 10 هزار ریال به فروش برسد تخلف بوده و با آن برخورد می شود.

این مسوول اضافه کرد: در اینگونه شکایت ها، مستندات ارائه شده را بررسی کرده و در صورت اثبات تخلف با جایگاه متخلف بشدت برخورد می‌کنیم.

سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی گفت: موردی که امروز در رسانه ها مطرح شد از طریق مدیر منطقه پخش فراورده تهران و مسوول سامانه هوشمند سوخت پیگیری شده است و مدارک و مستندات را به محض دریافتف بررسی می کنیم.

وی ادامه داد: در صورت اثبات این تخلف علاوه بر برخورد با متخلف، مابه التفاوت نرخ دریافت شده به شاکیان بازگردانده می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۰۷ ۲۲:۴۷

ظرفیت باک ماشین من ۵۰ لیتر است اما ظرفیت واقعی آن بستگی دارد به اینکه کجا بنزین بزنم. مثلا بعضی از پمپ ها آنقدر کارشان درست است که ۶۵ لیتر بنزین را در باک ۵۰ لیتری من جای می دهند!!!!

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۰۷ ۲۲:۳۹

نه خیر بنزین هم با این حساب گران شد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.