آخرین خبرروایت فرمانده سپاه از سرنوشت ۱۱ نفتکش در تنگه هرمز
1بازدید

مرکز آمار: ایران ٨١ میلیونی شد

بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، جمعیت ایران از مرز ٨١ میلیون نفر گذشت.

بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، جمعیت ایران از مرز ٨١ میلیون نفر گذشت.

به گزارش فارس به نقل از مرکز آمار ایران، ساعت جمعیتی، در هر لحظه جمعیت ایران را بر اساس برآورد رشد جمعیتی، نمایش می دهد.

بر این اساس، ساعت جمعیتی مرکز آمار ایران نشان می‌دهد، جمعیت کشور در روزهای پایانی سال ١٣٩٦ از مرز ٨١ میلیون نفر گذشت.

ساعت جمعیتی تغییرات تعداد جمعیت و افزایش آن را در ارتباط با زمان نشان می­‌دهد. در ایران برای نخستین بار ساعت جمعیتی در سال ١٣٨٨ بر روی سایت مرکز آمار ایران قرار گرفت و از آن زمان به بعد برآوردهای جمعیتی به صورت لحظه ای در اختیار کاربران قرار می­گیرد. به منظور محاسبه ساعت جمعیتی طراحی شده در درگاه ملی آمار ابتدا عوامل موثر بر رشد جمعیت شامل باروری، مرگ و میر، مهاجرت برای کل کشور لحاظ می­شود.

برای نخستین بار، اولین ساعت جمعیتی بر روی سایت سازمان ملل متحد طراحی شد. این ساعت با توجه به بزرگی رقم جمعیت جهان، تعداد جمعیت برآورد شده را به صورت لحظه­ای نمایش می­دهد. بعد از سازمان ملل، کشورهای پر جمعیتی نظیر چین، ایالات متحده آمریکا و هندوستان و سپس کشورهای کم جمعیت‌تر نظیر استرالیا، کانادا و نیوزلند ساعت جمعیتی را بر روی سایت های مرتبط طراحی نموده و براورد جمعیت را به صورت لحظه‌­ای در اختیار کاربران خود قرار دادند.

ساعت جمعیتی، در هر لحظه جمعیت ایران را بر اساس براوردهای جمعیتی، نمایش می­‌دهد.

بر همین اساس، ساعت جمعیتی مرکز آمار ایران نشان می‌دهد جمعیت کشور در روزهای پایانی سال ١٣٩٦ از مرز ٨١ میلیون نفر گذشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۳ ۲۳:۰۸

حالا باید خوشحال باشیم ؟؟؟؟!!!!!

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۳ ۲۳:۰۴

این خوش خبری ها چه فایده داره. با این اوضاع کار و معیشت و خانه و ازدواج و نسل سوخته ده ۶۰

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۳ ۲۲:۵۹

اين همه لشگر بعدش بيكاري ..

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۳ ۲۰:۵۹

81 میلیون بی آینده و بیچاره :( متاسفم برای کسانیکه تعداد فرزندانشان را بیشتر کردند واقعا چی فکر کردند

ناشناس۱۳۹۶/۱۲/۲۳ ۲۰:۲۷

بدترین خبر سال 96

مریخ۱۳۹۶/۱۲/۲۳ ۲۰:۲۵

جمعیت کم با کیفیت زندگی مطلوب بیشتر بهتر است جمعیت کشور اگر کاهش یابد و درامد کشور افزایش یابد بسیاری از مشکلات اقتصادی حل خواهد شد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.