آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

تعادل در بازار عرضه و تقاضای گوشت گوسفندی

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: قیمت گوشت طی دو هفته اخیر ۲ هزار تومان گران شده و با قیمت هر کیلو ۴۵ هزار تومان به دست مصرف کننده می‌رسد.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: قیمت گوشت طی دو هفته اخیر ۲ هزار تومان گران شده و با قیمت هر کیلو ۴۵ هزار تومان به دست مصرف کننده می‌رسد.
 
علی اصغر ملکی در گفت و گو با میزان در خصوص تغییرات قیمت گوشت گفت: قیمت گوشت طی دو هفته اخیر با افزایش ۲ هزار تومانی رو به رو بوده و قیمت هر کیلو از این محصول درحال حاضر ۴۵ هزار تومان برای مصرف کننده است.
 
وی در ادامه افزود: قیمت هر کیلو گوشت وارداتی برای مصرف کننده بین ۳۳ تا ۳۴ هزار تومان است.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی تصریح کرد: عرضه و تقاضا دربازار فروش متعادل است و هیچ گونه کمبودی در عرضه نداریم.

ملکی در انتها خاطر نشان کرد: با توجه به بالا بودن قیمت گوشت مردم در آستانه نوروز از خرید این محصول استقبال خوبی کرده اند و پیش بینی برای افزایش بیش از کیلویی ۴۵ هزار تومان قیمت این محصول نداریم.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.