آخرین خبرچرخش تاریخی رأی‌دهندگان آمریکایی!
1بازدید

میزان خسارت به جنگل‌های شمالی برآورده نشده

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری گفت: میزان خسارت وارد شده به جنگل‌ها در پی آتش‌سوزی هنوز برآورد نشده است؛ چرا که نیروهای اطفای حریق تا ساعتی پیش درگیر مهار آتش بودند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ قاسم سبز علی درباره آخرین وضعیت آتش‌سوزی در جنگل‌های شمالی کشور اظهار کرد: تا ظهر امروز حریق در برخی مناطق مانند لنگرود و مرزن‌آباد ادامه داشت که خوشبختانه با بارش باران و اعزام بالگرد به منطقه حریق اطفا شد.

وی ادامه داد: در استان گلستان، منطقه جهان‌نما نیز درگیر حریق شده بود که طبق آخرین گزارشات، حریق در آن منطقه نیز رو به اطفا است.

فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگل‌ها در پایان با اشاره به اینکه سامانه ۱۵۴۰ آماده دریافت شکایت‌های مردمی و گزارشات آنان است، گفت: میزان خسارت وارد شده به جنگل‌های شمالی هنوز مشخص نشده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.