آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

فرود نخستین هواپیمای عراقی در عربستان

نخستین هواپیمای عراقی در فرودگاه ریاض بر زمین نشست و پرچم عراق از پنجره اتاقک خلبان به نشانه سلام و درود بر مقامات این فرودگاه بالا رفت.

به گزارش ایسنا، به نقل از سومریه نیوز، خلبان این هواپیمای عراقی اعلام کرد، این نخستین پرواز خطوط هوایی این کشور به مقصد عربستان است و به دنبال آن پروازهای دیگری به فرودگاه بین‌المللی ملک خالد و فرودگاه الدمام عربستان انجام خواهد شد.

خلبان و دو کمک خلبان این هواپیمای عراقی پرچم این کشور را از پنجره اتاقک خلبان به نشانه سلام و درود بر مقامات این فرودگاه بالا بردند.

نخستین هواپیمای عربستان ۱۹ ماه میلادی جاری وارد فرودگاه اربیل شد تا نخستین پرواز بین‌المللی باشد که پس از لغو تحریم بین‌المللی اجرایی می‌شود.

خبرنگار سومریه نیوز گفت، ورود هواپیمای عربستان به فرودگاه بین‌المللی اربیل پس از تصمیم دولت مرکزی مبنی بر بازگشایی دو فرودگاه اربیل و سلیمانیه به روی پروازهای خارجی صورت گرفت.

این خبرنگار افزود، این پرواز به فرودگاه اربیل نخستین آن پس از لغو تحریم بین‌المللی است و در طول هفته چهار پرواز از عربستان به اربیل صورت خواهد گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۳ ۰۱:۴۶

عبادی ،بن سلمان پیوندتان مبارک!!!!!!!........

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.