آخرین خبراولین رنگ پوست، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا می شود
2بازدید

کشته شدن سرباز وظیفه در سانحه خودرو پلیس

کشته شدن سرباز وظیفه در سانحه خودرو پلیس

در سانحه انحراف خودرو پلیس قم از جاده سرباز وظیفه جان باخت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، ساعت ۱:۳۰ دقیقه بامداد امروز، گشت خودرویی کلانتری پردیسان که در حال انجام وظیفه بود به دلیل نامعلوم منحرف و دچار سانحه می‌شود.

متاسفانه در این حادثه سرباز وظیفه در دم جان خود را از دست می‌دهد و سراکیپ که دچار جراحات شده بود به بیمارستان منتقل می‌شود.

علت حادثه در دست بررسی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۳ ۲۲:۵۹

روحش شاد

نقی۱۳۹۷/۰۱/۱۳ ۱۹:۵۲

خدا رحمت کند در این ایام خبر خوبی برای خانواده اش نیست،، چنین حوادث در حال ماموریت سرباز باید شهید محسوب شود

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۳ ۱۸:۴۳

سرباز ها خیلی مظلوم هستن چون خیلی بهشون ظلم میشه و حقوق کمی هم دریافت میکنن. حقوق یک سرباز که همیشه در طول 2 سال خدمت در پادگان حضور دارد کمتر از 200 هزار تومن هست. دسمزد روزانه یک پزشک حدود 2 میلیون تومن. این بی عدالتیه. باید ما هم مثل کشور های اروپایی و آمریکای شمالی حقوق همه قشر ها رو در حد معقول تنظیم کنیم تا فاصله طبقاتی حذف بشه. نه اینکه حقوق پزشکان رو مطابق کتاب دستمزد کالیفرنیا بدیم بعد حقوق کارگر ها رو مطابق کتاب حقوق هند بدیم. یک قانون جامع باید برای حقوق در کشور تنظیم بشه که همه از وزیر گرفته تا کارگر رو شامل بشه.

مهدی۱۳۹۷/۰۱/۱۳ ۱۷:۵۵

چرا کلمه ی کشته شدن رو در نظر گرفتین؟سرباز هم تو ماموریت بوده پس شهید حساب میشه

ایرانی۱۳۹۷/۰۱/۱۳ ۱۶:۳۰

خداوند به خانواده این سرباز صبر بده، روحش شاد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.