آخرین خبریک نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز سوخت
1بازدید

سکون بازار ارز پس از ۴ ماه تلاطم

صبح روز گذشته متقاضیان زیادی برای خرید ارز ۴۲۰۰ تومانی به بازار ارز هجوم آوردند، اما پس از ساعاتی، متوجه شدند قرار نیست بانک مرکزی ارز ۴۲۰۰ تومانی را در صرافی‌ها بفروشد و همین شد که رفته رفته از تراکم جمعیت در بازار ارز یعنی محدوده میدان فردوسی تا چهارراه استانبول کاسته شد.

سکون بازار ارز پس از ۴ ماه تلاطم
بازار ارز پس از ۴ ماه تلاطم و ازدحام سفته‌بازارن و اندک متقاضیان واقعی خرید ارز مداخله‌ای بانک مرکزی، بالاخره روی آرامش را به خود دید.

به گزارش خبرگزاری فارس، صبح روز گذشته متقاضیان زیادی برای خرید ارز ۴۲۰۰ تومانی به بازار ارز هجوم آوردند، اما پس از ساعاتی، متوجه شدند قرار نیست بانک مرکزی ارز ۴۲۰۰ تومانی را در صرافی‌ها بفروشد و همین شد که رفته رفته از تراکم جمعیت در بازار ارز یعنی محدوده میدان فردوسی تا چهارراه استانبول کاسته شد.

امروز، آرامش ظاهری عجیبی در بازار حکم‌فرما بود. نه از صف‌های در هم تنیده و سر و صدای متقاضیان خبری بود و نه از نرخ‌هایی که مدام تغییر می‌کنند.

در عین حال هیچیک از صرافی‌ها دلار ویورو نمی‌فروختند. اغلب تابلو‌های صرافی هم قیمتی برای دلار و یورو روی تابلو درج نکرده بودند. امروز چند صرافی بزرگ خرید و فروش ارز را متوقف کرده و روی شیشه مغازه نوشته بودند: خرید فرو ش. ارز نداریم.

دو صرافی بزرگ جنب میدان فردوسی نیز به طور کامل کرکره مغازه را پایین کشیده بودند. بازار دلالان ایستاده در اطراف میدان فروسی هم بازار کساد بود؛ در گوشه و کنار بازار و به خصوص در اطراف میدان فردوسی طبق معمول چند دلال ارز پرسه می‌زدند، اما مشتری نداشتند.

به گزارش فارس، به نظر می‌رسد حداقل مزیت عدم فروش نقدی ارز در بازار، بازگشت آرامش و فروکش کردن هیجانات کاذب در بازار ارز بود و این اتفاق می‌تواند انتظارات روانی افزایش قیمت ارز را کاهش دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۲۲ ۱۷:۵۵

وقتی چیزی نیست چه تلاتمی

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۲۲ ۱۷:۳۶

بجاش یرو افزایش پیدا کرد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.