انهدام 16 باند مجرمانه در فضای مجازی
جانشین رییس پلیس پایتخت از انهدام ۱۶ باند مجرمانه در فضای مجازی در سال 96 خبر داد.
جانشین رییس پلیس پایتخت از انهدام ۱۶ باند مجرمانه در فضای مجازی در سال 96 خبر داد.
به گزارش ایسنا، سردار حمید هداوند دراین باره گفت: در سالی که گذشت پلیس های تخصصی و مجموعه پلیس فتا با رصدهای سایبری خود موفق به شناسایی و انهدام 16 باند مجرمانه در حوزه تهران بزرگ شدند که در بستر فضای مجازی به فعالیت تبهکارانه می پرداختند.
وی با بیان اینکه 10 باند اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کرده بود، گفت: 10 باند که در قالب اسکیمر و فیشینگ اقدام به برداشت از حساب شهروندان و کلاهبردای رایانه ای از آنان کرده بود هم از سوی کارآگاهان پلیس فتا شناسایی و متلاشی شد.
به گفته جانشین رییس پلیس پایتخت، دو باند تبلیغ و توزیع کننده مواد مخدر و روان گردان نیز در اینستاگرام و یک باند که در تلگرام فعالیت داشت که توسط ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شناسایی و منهدم شد.
هداوند اضافه کرد: سه باند عرضه مواد محترقه در اینستاگرام هم از سوی پلیس امنیت شناسایی و اعضای آن دستگیر شدند.
وی اضافه کرد: برای تمامی افراد دستگیر شده تشکیل پرونده داده شد و برای رسیدگی به اتهام روانه مرجع قضایی شده اند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.