آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
4بازدید
۰

پیش‌نویس‌پیشنهادی‌روسیه‌در‌شورای‌امنیت‌رأی‌نیاورد

پیش‌نویس پیشنهادی روسیه برای محکومیت حملات امروز آمریکا و متحدانش به سوریه، در شورای امنیت رأی نیاورد.

پیش‌نویس پیشنهادی روسیه برای محکومیت حملات امروز آمریکا و متحدانش به سوریه، در شورای امنیت رأی نیاورد.

به گزارش تسنیم، پیش‌نویس پیشنهادی روسیه برای محکومیت حملات امروز آمریکا و متحدانش به سوریه، در شورای امنیت رأی نیاورد.

این پیش نویس با 3 رای موافق، 8 رای مخالف و 4 رای ممتنع رای نیاورد

بامداد امروز- شنبه- «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا فرمان تجاوز نظامی به سوریه را صادر کرد.

طبق اعلام مقام‌های آمریکایی، در جریان این حمله تا 120 فروند موشک به مناطق مختلف سوریه شلیک شده است. پدافند هوایی ارتش سوریه بخشی از این موشک‌ها را ساقط کرده است.

این حمله یک هفته پس از آن صورت گرفت که گروه‌های تروریستی فعال در شهر «دوما» واقع در غوطه شرقی دمشق مدعی شدند که به این شهر حمله شیمیایی شده است. دولت آمریکا بلافاصله دمشق را به دست داشتن در این حادثه متهم و اعلام کرد که ممکن است به زودی به سوریه حمله کند.

در حالی که در روزهای گذشته از اقدام نظامی گسترده علیه سوریه صحبت می‌شد، حمله شب گذشته به این کشور به هدف قرار دادن چند پایگاه نظامی و ساختمان محدود شد. وزارت دفاع آمریکا( پنتاگون) پایان این تجاوز را اعلام و تأکید کرد افزایش حملات در دستور کار نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.