آخرین خبرخوشا به حال امیر قلعه‌نویی؛ یک سال فرصت بیشتر با قراردادی چرب‌تر!
2بازدید

دادستان اراک:آزادی بازداشت‌شدگان عاشورا

دادستان اراک گفت: تمام کساني که در ناآرامي‌هاي محدود شهر اراک در روز عاشورا بازداشت شده بودند، با قرار وثيقه آزاد مي‌شوند.

علي خاقاني در گفت‌و‌گو با خبرنگار ايسنا- منطقه مرکزي، با بيان اين‌كه بررسي و تحقيقات پيرامون افرادي که بازداشت شده‌اند همچنان ادامه دارد، تاکيد کرد: دستگاه قضايي، پرونده‌هاي بازداشت‌شدگان را مورد رسيدگي قرار مي‌دهد.

در همين زمينه فرماندار اراک نيز با اعلام اين‌كه در پي بروز برخي ناآرامي‌هاي محدود در روز عاشورا در اراک، حدود 10 نفر بازداشت شدند، گفت:‌ تاکنون اغلب اين افراد آزاد شده‌اند و تعداد محدود ديگري باقي مانده‌اند که پس از سپردن قرار وثيقه آزاد مي‌شوند.

محمدحسن آصفري بيان کرد: بررسي پيرامون بازداشت‌شدگان همچنان ادامه دارد و مراحل رسيدگي در حال طي شدن است.

وي با بيان اين‌که رسانه‌هاي بيگانه در بروز چنين ناآرامي‌هايي نقش دارند، اظهار کرد: بدون شک چنين ناآرامي‌هايي در کشور نتيجه گزارش‌هاي خلاف واقع رسانه‌هاي بيگانه است که تلاش مي‌کنند جو جامعه را ملتهب کنند.

فرماندار اراک در پايان تاکيد کرد: بررسي‌هايي که تاکنون انجام شده است نشان مي‌دهد که برخي افراد مغرضانه در بروز چنين ناآرامي‌هايي نقش داشته‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.