آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
5بازدید

پدر سنگدل دختر ۷ماهه‌اش را در استخر غرق کرد

فرمانده انتظامی اسفراین از وقوع یک فقره غرق‌شدگی کودک هفت‌ماهه توسط پدر سنگدل در این شهرستان خبر داد.

به گزارش ابتکار، سرهنگ جاوید مهری اظهار کرد: بامداد یکشنبه در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی مبنی بر وقوع یک فقره غرق‌شدگی در استخری در اسفراین ماموران انتظامی سریعا در محل حاضر شدند.

مهری افزود: برابر اعلام ماموران حاضر در صحنه در این حادثه یک کودک هفت ماهه در داخل استخر افتاده و متاسفانه جان خودش را از دست داده است. وی تصریح کرد: در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد این قتل عمد بوده و جست‌وجو برای شناسایی قاتل آغاز شد.

سرهنگ مهری ادامه داد: برابر اظهارات حاضران در محل، این کودک توسط پدر خود داخل استخر انداخته شده و عملیات برای دستگیری پدر این کودک آغاز شد.

این مقام انتظامی گفت: با تلاش ماموران پدر این کودک که در داخل منزل خود مخفی شده بود دستگیر و برای انجام تحقیقات بیشتر به مقر انتظامی انتقال داده شد.

وی بیان کرد: این فرد در ابتدا منکر هرگونه جرمی بود اما در بازجویی‌های انجام شده عرصه را بر خود تنگ دید و به جرم خود اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین علت این جنایات هولناک را اعتیاد پدر این کودک به مواد مخدر بیان کرد و گفت: تحقیقات برای علت دقیق این حادثه هنوز ادامه دارد.

سرهنگ مهری از تمام شهروندان خواست تا آستانه تحمل خود را بالا ببرند و از اختلافات کوچک امتناع کنند تا دیگر شاهد چنین حوادث ناگواری نباشیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۲۷ ۱۹:۱۴

من دیگه حرفی ندارم.تمام.

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۲۷ ۱۷:۱۵

این جرما تو اسفراین جدیدا دیگه قدیمی شده

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۲۷ ۱۵:۴۴

قانون باید اصلاح شود وقتی در جرایم فرزند کشی برای پدر مجازات مؤثری در نظر نمی گیرند اینها با خیال راحت مرتکت اینگونه جرایم می شوند

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۲۷ ۱۵:۴۴

قانون باید اصلاح شود وقتی در جرایم فرزند کشی برای پدر مجازات مؤثری در نظر نمی گیرند اینها با خیال راحت مرتکت اینگونه جرایم می شوند

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۲۷ ۱۴:۵۸

حالا با توجه به اینکه خود پدر اولیای دم هست آیا مجازات میشه...

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۲۷ ۱۴:۱۸

معتاد كه اين حرفها حاليش نيست!

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۲۷ ۱۳:۵۹

پدری که فرزندش را به قتل برساند در قوانین اسلامی مجازاتی ندارد

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۲۷ ۱۳:۲۱

چرا انقدر مواد مخدر به وفور و ارزان دست مردمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یعنی واقعا" نمیتونن جلوشو بگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.